De afvalpas heeft u nodig om de ondergrondse container te openen of om afval weg te brengen naar de milieustraat. Is uw afvalpas kapot of kwijt? Of bent u verhuisd en is er geen afvalpas op uw nieuwe woonadres? Vraag dan een afvalpas aan bij Cyclus.

Mijn afvalpas is kwijt of kapot

Is uw afvalpas kwijt of kapot? Vraag dan een nieuwe pas aan bij Cyclus. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@cyclusnv.nl of te bellen met 0182- 547 500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur). Per huishouden krijgt u één afvalpas. Als u een nieuwe afvalpas aanvraagt, wordt de oude pas geblokkeerd. U krijgt binnen 3 werkdagen een nieuwe pas. 

Afvalpas aanvragen

Als u de sleutel van uw nieuwbouwwoning heeft, kunt u een afvalpas aanvragen bij Cyclus. Dat kan door een mail te sturen naar info@cyclusnv.nl of te bellen met 0182-547 500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).

Toegangspas milieustraat Bergambacht

U heeft een toegangspas nodig, om grof huishoudelijk afval naar de milieustraat in Bergambacht te brengen. Deze pas vraagt u aan bij Cyclus, door te bellen naar 0182-547 500. U heeft de toegangspas dan binnen enkele dagen in huis. Inwoners van Gouderak, Haastrecht, Stolwijk en Vlist hebben geen afvalpas nodig, maar een legitimatiebewijs.