In de online gemeentegids van de Krimpenerwaard kunt u de adresgegevens van verenigingen, organisaties, stichtingen en instellingen in de gemeente vinden.

Naar de online gemeentegids

Bezorging

De gemeentegids wordt dit jaar in augustus bezorgd door PostNL, in de hele gemeente. Brievenbussen met een ‘nee/nee’- en ‘nee/ja-sticker’ ontvangen geen gemeentegids. Hiertoe is besloten omdat steeds meer mensen hun informatie via de digitale weg zoeken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat iedereen die dat wil een papieren gids kan aanvragen. Heeft u op 1 september nog geen gemeentegids ontvangen? Vanaf deze datum leest u op deze pagina hoe u de gemeentegids alsnog kunt aanvragen.

Waarschuwing voor oplichters

De gemeente heeft van een oplettende inwoner gehoord dat inwoners ook dit jaar worden gebeld met de vraag of zij een advertentie in de gemeentegids willen kopen. Vooral ondernemers worden regelmatig gebeld met deze vraag. Let op: deze bellers zijn oplichters!

De officiële gemeentegids 2022 van de gemeente Krimpenerwaard wordt uitgegeven door Akse Media. Zij verkopen hun advertenties door langs te komen, kunnen zich legitimeren en hebben een aanbevelingsbrief van de burgemeester bij zich.

Speciale gemeentegids bij visuele beperking

De gemeentegids is ook beschikbaar in een speciale versie voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken. 

Naar de toegankelijke gemeentegids