De milieustraat

Heeft u afval dat niet in een container of vuilniszak past? Hiervoor kunt u terecht bij de milieustraat in Bergambacht. Inwoners van Schoonhoven kunnen terecht bij de gemeentewerf in Lopik. Bij aankomst moet u zich kunnen legitimeren.

Milieustraat Bergambacht

Voor een bezoek aan de milieustraat in Bergambacht, reserveert u een datum en tijd. Dit kan vanaf 14 dagen, tot uiterlijk 1 dag van tevoren. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail.

Gemeentewerf Lopik

Inwoners van Schoonhoven kunnen alleen terecht bij de gemeentewerf in Lopik.

Nieuwe milieustraat Krimpenerwaard

De gemeente Krimpenerwaard wil één milieustraat voor alle inwoners van gemeente Krimpenerwaard. Met deze milieustraat kunnen we de circulaire economie bevorderen, de dienstverlening verbeteren en besparen op kosten. Alle inwoners hebben dan dezelfde openingstijden en voorwaarden. Ook zal de wachttijd korter worden door een betere doorstroming. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Van afval naar grondstof

Weet u zeker dat uw spullen niet meer te maken zijn? Of kunt u iemand anders er nog blij mee maken? Dat zou natuurlijk nog mooier zijn. Bekijk een overzicht met kringloopwinkels in uw buurt of locaties waar u gratis uw spullen kunt laten maken.

Meer informatie