Heeft u afval dat niet in een container of vuilniszak past? Hiervoor kunt u terecht bij de milieustraat in Bergambacht. Inwoners van Schoonhoven kunnen terecht bij de gemeentewerf in Lopik. Bij aankomst moet u zich kunnen legitimeren.

  Milieustraat Bergambacht

  Voor een bezoek aan de milieustraat in Bergambacht, reserveert u een datum en tijd. Dit kan vanaf 14 dagen, tot uiterlijk 1 dag van tevoren. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail.

  Reserveren Bergambacht(externe link)

   Gemeentewerf Lopik

   Inwoners van Schoonhoven kunnen alleen terecht bij de gemeentewerf in Lopik.

   Nieuwe milieustraat Krimpenerwaard

   De gemeente Krimpenerwaard wil één milieustraat voor alle inwoners van gemeente Krimpenerwaard. Met deze milieustraat kunnen we de circulaire economie bevorderen, de dienstverlening verbeteren en besparen op kosten. Alle inwoners hebben dan dezelfde openingstijden en voorwaarden. Ook zal de wachttijd korter worden door een betere doorstroming. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

   Brenglocaties oud papier

   Verschillende sportverenigingen, scholen of kerken hebben een grote papiercontainer, waar bewoners hun oud papier heen kunnen brengen. Bekijk de locaties hiervan op de pagina Afvalsoorten, onder het kopje oud papier en karton