Sinds enkele jaren heeft gemeente Krimpenerwaard een database voor ondernemers die werken, producten, of diensten aan ons willen aanbieden. Vanuit die database bent u als ondernemer meer zichtbaar en beter vindbaar voor onze gemeentelijke inkopers.

Gebruik en toepassing

Helaas heeft het gebruik van de database afgelopen periode onvoldoende aandacht kunnen krijgen, zeker ook vanwege alle corona-perikelen. Hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan. We gaan het inkoop- en aanbestedingsbeleid bijwerken en daarbij ook de database bekijken op het praktische gebruik en toepassing daarvan voor ons als gemeente en voor u als ondernemer.

Aanbestedingen en inkomen

Doel is dat de gemeente de database kan raadplegen bij aanbestedingen en inkopen (die wat omvang betreft onder de Europese aanbestedingsdrempels vallen). De inkopers kunnen vervolgens de ondernemers uitnodigen om een offerte in te dienen. Dit kan de lokale economie en werkgelegenheid positief beïnvloeden.

Meer informatie

Zodra er ontwikkelingen zijn over het bovenstaande zullen wij u via deze website nader informeren. Mocht u ondertussen vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar inkoop@krimpenerwaard.nl.