HOME  |  Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • GFT centrum Haastrecht wordt maandag 29 mei opgehaald

  (24-05-2017)

  Het GFT-afval in het centrum van Haastrecht wordt maandag 29 mei opgehaald en niet op zaterdag 27 mei, zoals op de afvalkalender staat vermeld.

  Meer info
 • Taalbrunch statushouders Lekkerkerk

  (22-05-2017)

  Begin mei verhuisden een aantal Syrische statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning die zijn toegewezen aan onze gemeente) vanuit het AZC naar hun nieuwe onderkomen aan de Koninginneweg in Lekkerkerk.

  Meer info
 • Strengere hantering indieningstermijn APV-vergunning

  (22-05-2017)

  Jaarlijks ontvangt de gemeente meer dan duizend aanvragen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Krimpenerwaard (APV). Voor aanvragen geldt een minimale indieningstermijn om de aanvraag goed te kunnen beoordelen. We gaan de indieningstermijnen vanaf nu strenger hanteren.

  Meer info
 • Digitaal uw incidentele festiviteit melden

  (22-05-2017)

  De gemeente Krimpenerwaard werkt aan het digitaliseren van de dienstverlening. Vanaf nu kunt u ook uw incidentele festiviteit digitaal melden.

  Meer info
 • Afspraak vervanging reisdocument

  (22-05-2017)

  Verloopt uw reisdocument bijna? Dan ontvangt u één maand van te voren een brief van de gemeente met het verzoek een afspraak te maken voor vervanging van uw reisdocument. U kunt een afspraak maken via onze website of door te bellen met tel. 14 0182.

  Meer info
 • Meimaand fietsmaand!

  (22-05-2017)

  Meimaand is de fietsmaand bij uitstek. Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard. Deze maand vind je daarom op onze gemeentepagina en website leuke fietstips.

  Meer info
 • Inloopavond uitvoering ‘Reconstructie Hoofdstraat’ in Krimpen aan de Lek

  (22-05-2017)

  Binnenkort starten de werkzaamheden voor het project ’Reconstructie Hoofdstraat’ in Krimpen aan de Lek. Graag informeren wij u, tijdens een inloopavond op maandag 29 mei, hoe en op welke wijze de uitvoering hiervan plaatsvindt.

  Meer info
 • 17 en 18 juni is Stap uit je Stad-weekend

  (22-05-2017)

  ‘Bling Bling in de Polder’ in Schoonhoven en ‘Proef de Polder’ in Stolwijk zijn twee van de maar liefst 40 enorm leuke uitstapjes die Stap uit je Stad in het weekend van 17 en 18 juni aanbiedt. De gemeente Krimpenerwaard is er trots op dat zij stedelingen en inwoners uit de regio zoveel heeft te bieden. Door deze twee uitjes kunnen zij kennismaken met al het moois dat in onze gemeente te vinden is.

  Meer info
 • Afspraak vervanging reisdocument

  (18-05-2017)

  Verloopt uw reisdocument bijna? Dan ontvangt u één maand van te voren een brief van de gemeente met het verzoek een afspraak te maken voor vervanging van uw reisdocument. U kunt een afspraak maken via onze website of door te bellen met tel. 14 0182.

  Meer info
 • Vrijwilligers bedankt!

  (16-05-2017)

  Het college van burgemeester en wethouders wil alle vrijwilligers bedanken die zich rond de feestelijkheden en herdenkingen in de afgelopen tijd hebben ingezet.

  Meer info
 • Bezorging gemeentegids Krimpenerwaard 2017

  (16-05-2017)

  De Gemeentegids Krimpenerwaard 2017 wordt in de week van 15 t/m 19 mei huis-aan-huis bezorgd door PostNL

  Meer info
 • Controle hondenbezit 2017

  (16-05-2017)

  Is úw hond al aangemeld?

  Meer info
 • Meimaand fietsmaand!

  (16-05-2017)

  Meimaand is de fietsmaand bij uitstek. Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard. Deze maand vind je daarom elke week op deze plek leuke fietstips.

  Meer info
 • Nieuwe aanpak onderhoud openbare ruimte

  (05-05-2017)

  Het beheer van de openbare ruimte in de gemeente Krimpenerwaard wordt vanaf half juni 2017 beoordeeld op beeldkwaliteit. Dit betekent dat we kijken naar hoe de openbare ruimte eruit ziet. Voorheen werd er een vast aantal keren per jaar gemaaid, geschoffeld en zwerfvuil opgeruimd.

  Meer info
 • Drie nieuwe Nederlanders verwelkomd

  (04-05-2017)

  Op maandag 1 mei 2017 werd in de gemeente Krimpenerwaard een naturalisatieceremonie gehouden. De burgemeester heeft aan 3 inwoners de Bekendmaking van verkrijging van het Nederlanderschap door naturalisatie of optie uitgereikt.

  Meer info
 • Onderzoek naar drugsgebruik

  (04-05-2017)

  Het onderzoeksbureau BBSO uit Nijmegen voert namens de gemeente Krimpenerwaard de komende periode een onderzoek uit naar drugsgebruik binnen onze gemeente. Binnenkort kunnen bewoners tussen de 12 en 65 jaar van de gemeente Krimpenerwaard een brief thuisgestuurd krijgen met daarin het verzoek deel te nemen aan dit onderzoek.

  Meer info
 • Tweede cursusdag ‘Gastheer van de Krimpenerwaard’ voor natuur-, (agro-)recreatie- en toeristische ondernemers

  (04-05-2017)

  Na een zeer geslaagde 1ste cursus met als thema ‘Droge voeten houden’, nodigen wij u graag uit voor de 2de cursusdag op maandag 15 mei 2017 met als thema ‘Natuur en Recreatie in de Krimpenerwaard’.

  Meer info
 • Meimaand fietsmaand

  (04-05-2017)

  Meimaand is de fietsmaand bij uitstek. Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard. Deze maand vind je daarom elke week op deze plek leuke fietstips

  Meer info
 • Digitalisering aanvraag bijzondere bijstand

  (28-04-2017)

  De gemeente Krimpenerwaard is bezig met digitalisering van de dienstverlening. Met ingang van 15 mei vraagt u bijzondere bijstand digitaal aan.

  Meer info
 • Al 44 inwoners kiezen voor zonnepanelen via groepsaankoop

  (28-04-2017)

  Meedoen kan nog
  De veiling van SamenZonneEnergie heeft een hoge korting opgeleverd voor deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen in de gemeente Krimpenerwaard. Dit heeft ervoor gezorgd dat al 44 inwoners van de gemeente Krimpenerwaard die zich hadden ingeschreven, het aanbod hebben geaccepteerd. In de hele provincie Zuid Holland hebben ruim 1.150 mensen tijdens deze ronde het aanbod geaccepteerd.

  Meer info
 • Controle hondenbezit 2017

  (28-04-2017)

  Is úw hond al aangemeld?
  Voor de gemeente Krimpenerwaard verzorgt SVHW de hondenbelasting. Jaarlijks controleert LEGITIEM BV hiervoor het hondenbezit. Dit jaar vindt de controle van 8 mei tot en met 8 juli plaats.

  Meer info
 • Boerderijen fotograferen

  (28-04-2017)

  Het duurt nog even, maar komende winter komt er een verlichte proeverijenroute in de gemeente Krimpenerwaard. Als voorbereiding hierop worden de komende weken een groot aantal gevels van de vele prachtige boerderijen in onze gemeente gefotografeerd door de heer Wilkes.

  Meer info
 • Gemeenteraad Krimpenerwaard vergadert voortaan koel en energieneutraal

  (28-04-2017)

  In mei wordt de raadszaal van het gemeentekantoor in Lekkerkerk voorzien van een beter en energiezuiniger klimaatbeheerssysteem. Naast de vervanging van het klimaatbeheerssysteem worden ook 56 zonnepanelen geplaatst op het dak van gemeentekantoor.

  Meer info
 • Lintjesregen 2017

  (26-04-2017)

  Op woensdag 26 april reikte burgemeester Roel Cazemier in het gemeentekantoor van Bergambacht, Alingersteeg 2, twaalf Koninklijke Onderscheidingen uit. Elf gedecoreerden zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau, een persoon is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

  Meer info
 • Verhuizing statushouders naar pand Koninginneweg Lekkerkerk

  (24-04-2017)

  Vorig jaar oktober heeft de gemeenteraad na intensief onderzoek besloten dat het toenmalige politiebureau aan de Koninginneweg in Lekkerkerk, ook wel het K5-gebouw genoemd, geschikt te maken zou zijn om statushouders te huisvesten. Het pand, dat nu al geruime tijd leeg staat, krijgt voor de duur van vijf jaar een woonbestemming.

  Meer info
 • Verslag vergadering commissie Ruimte en Financiën 18 april

  (24-04-2017)

  De vergadering stond in het teken van de insprekers.

  Meer info
 • Nieuws van de welzijnsstichtingen

  (24-04-2017)

  De welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard hebben een website ontwikkeld waarop het aanbod vanuit alle elf de kernen van onze gemeente staat: de vrijwilligersvacaturebank.

  Meer info
 • Het bruist in de Krimpenerwaard!

  (21-04-2017)

  Begin april is de evenementenkalender voor de Krimpenerwaard huis aan huis verspreid. 

  Meer info
 • Tweede cursusdag ‘Gastheer van de Krimpenerwaard’

  (18-04-2017)

  voor natuur-, (agro-)recreatie- en toeristische ondernemers

  Na een zeer geslaagde eerste cursusdag met als thema ‘Droge voeten houden’, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de tweede cursusdag op 15 mei 2017. Deze keer is het thema ‘Natuur en Recreatie in de Krimpenerwaard’.

  Hét moment waarop u uw beleving en kennis van het gebied kunt verbreden en contacten kunt leggen met uw collega-ondernemers en - organisaties.

  Meer info
 • Publicatie voornemen en besluiten ambtshalve opneming van gegevens in de Basisregistratie personen (BRP)

  (18-04-2017)

  Uit onderzoek van de gemeente Krimpenerwaard is gebleken dat de onderstaande perso(o)n|(en) naar alle waarschijnlijkheid niet meer woonachtig zijn op het adres waar ze in de Basisregistratie personen (BRP) zijn geregistreerd.

  Het adresonderzoek heeft tot op heden geen resultaat opgeleverd.

  Meer info
 • Uitgelicht … door wethouder Dilia Blok

  (18-04-2017)

  Elke maand vertelt de burgemeester of een van de wethouders op deze pagina waar hij/zij zich binnen de gemeente zoal mee bezighoudt. Deze column is geschreven door Dilia Blok,  Wethouder Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting. 

  Meer info
 • Inzameling oud papier Schoonhoven gewijzigd

  (10-04-2017)

  In de afvalkalender van Schoonhoven die huis aan huis is verspreid staan verkeerde inzameldagen voor papier in de maanden april en juni 2017. De data in de digitale afvalkalender van Cyclus kloppen wel. Deze zijn aangepast op de website.

  Meer info
 • Wethouder Jan Vente ontvangt eerste streekproducten boodschappentas

  (10-04-2017)

  Op vrijdag 7 april nam wethouder Jan Vente bij de ‘Oude Slijterij’ in Lekkerkerk de eerste streekproducten boodschappentas in ontvangst. In Gouderak is het afhaalpunt bij DiVers ook gestart.  Een samenwerking tussen de gemeenten, Proef de Krimpenerwaard en de organisatie Rechtstreex maakt het mogelijk dat er meer aandacht komt voor lokaal voedsel.

  Meer info
 • Wethouder Dilia Blok zet drie schaatskampioenen uit de Krimpenerwaard in het zonnetje

  (10-04-2017)

  Afgelopen zaterdag zette wethouder Dilia Blok vier schaatskampioenen uit de Krimpenerwaard in het zonnetje tijdens een feestavond van schaatstrainings- vereniging De Lekstreek. Patrick Roest won een zilveren medaille bij het WK All- round in Hamar. Frans Rietveld veroverde in Canada zijn 10e wereldtitel in zijn leeftijdscategorie. De 75-jarige inwoner van Haastrecht was vroeger een succes- volle trainer bij De Lekstreek.

  Meer info
 • Extra geld voor gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar

  (10-04-2017)

  Op 4 april heeft het college van burgemeester en wethouders de eenmalige Kindregeling vastgesteld.  Deze regeling houdt in dat gezinnen met opgroeiende kinderen van 4 tot 18 jaar met een laag inkomen in aanmerking kunnen komen voor een eenmalige tegemoetkoming van € 75,- per kind.

  Meer info
 • Koningsdag in de Krimpenerwaard

  (10-04-2017)

  De elf kernen van de gemeente Krimpenerwaard vieren ook dit jaar Koningsdag! Ieder dorp of iedere stad heeft een eigen Oranjeprogramma samengesteld vol feestelijke activiteiten.

  Meer info
 • Scherp aanbod groepsaankoop zonnepanelen

  (10-04-2017)

  De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers in de gemeente Krimpenerwaard. In de gemeente Krimpenerwaard schreven 181 inwoners zich in. Deze deelnemers ontvangen uiterlijk 7 april een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling.

  Meer info
 • Nieuws van de bibliotheek Krimpenerwaard

  (10-04-2017)

  Klik en Tik in Lekkerkerk

  Bent u of kent u iemand die nog niet zo goed met internet om kan gaan, maar dit wel wil leren? In de bibliotheek van Lekkerkerk start binnenkort de cursus ‘Klik & Tik; het internet op’. Tijdens 4 lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers zelf aan de slag om de basisfuncties aan te leren.

  Meer info
 • Terugblik raad 4 april

  (10-04-2017)

  Burgemeester Cazemier openende de raadsvergadering en werd direct daarna gefeliciteerd door de vice-voorzitter van de raad, de heer Van der Ham, omdat hij precies een jaar geleden ook op 4 april werd geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard. Ook de jarige wethouder Blok mocht felicitaties in ontvangst nemen.

  Meer info
 • Integrale controle in Schoonhoven

  (07-04-2017)

  Bij een kapperszaak in Schoonhoven is een integrale controle gehouden. De controle is uitgevoerd door het Haags Economisch Interventie Team (HEIT), een samenwerking tussen de gemeente Krimpenerwaard, de Belastingdienst, de Politie, het UWV, de NVWA en energieleverancier Stedin. Doel was om te controleren of deze zaak zich aan de regels houdt.

  Meer info
 • 2 nieuwe Nederlanders verwelkomd

  (04-04-2017)

  Op maandag 3 april 2017 werd in de gemeente Krimpenerwaard een naturalisatieceremonie gehouden. Namens de burgemeester werd aan 2 inwoners de Bekendmaking van verkrijging van het Nederlanderschap door naturalisatie of optie uitgereikt.

  Meer info
 • Gewijzigde openingstijden

  (04-04-2017)

  In verband met het Paasweekend zijn het Klant Contact Centrum in Stolwijk en de overige locaties in Bergambacht, Lekkerkerk en Schoonhoven gesloten van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april.

  Meer info
 • Nieuws van de welzijnsstichtingen

  (03-04-2017)

  Heeft u als mantelzorger moeite om tijd voor uzelf te nemen? Vindt u het lastig om steun te vragen aan uw omgeving of kinderen? Dan bent u op dinsdag 25 april welkom bij de bijeenkomst ‘Schijf van Vijf voor Mantelzorgers’.

  Meer info
 • Intentieverklaring voor schoon en veilig winkelen in  Lekkerkerk

  (03-04-2017)

  Ondernemerscoöperatie Lekkerkerk, politie, brandweer en de gemeente Krimpenerwaard hebben op 20 maart een intentieverklaring ondertekend. Hiermee beloven deze partijen elkaar zich in te zetten voor een Keurmerk op het gebied van Veilig Ondernemen.

  Meer info
 • Subsidie aanvragen vanaf 5 april

  (03-04-2017)

  Vanaf 5 april kunnen organisaties, verenigingen en instellingen subsidie aanvragen voor 2018. Ook kunnen ze vanaf deze datum de verantwoording over de subsidie van 2016 indienen. Het aanvragen van subsidie gaat hetzelfde als vorig jaar. De betreffende organisaties hebben inmiddels een brief ontvangen met informatie over het aanvragen van subsidie voor 2018. Heeft u de brief niet ontvangen, dan kunt u deze vinden op www.krimpenerwaard.nl/subsidies.

  Meer info
 • Feestelijke opening nieuwe tennisbanen in Bergambacht

  (03-04-2017)

  Wethouder Pieter Neven was afgelopen zaterdag aanwezig bij de feestelijke opening van de nieuwe tennisbanen van Tennisclub Bergambacht. De nieuwe banen zien er fris uit en kunnen na een flinke regenbui sneller bespeeld worden. Met deze banen is de Tennisclub Bergambacht helemaal klaar voor de toekomst!

  Meer info
 • Voorkom gevaar en onnodige storingen: snoei tijdig

  (03-04-2017)

  In de buitengebieden van de gemeente Krimpenerwaard is er op veel plaatsen openbare verlichting aangebracht op houten bokpalen van het bovengrondse elektriciteitsnetwerk van Stedin. Met regelmaat worden wij geconfronteerd met meldingen over de openbare verlichting in deze gebieden. In veel gevallen zou de openbare verlichting niet naar behoren functioneren, echter is de verlichtingsbron niet het probleem maar de bekabeling van het elektriciteitsnetwerk.

  Meer info
 • Wethouder Sleeuwenhoek opent Arabisch-Nederlandse culturele avond

  (28-03-2017)

  Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek opende afgelopen vrijdag in Haastrecht de Arabisch-Nederlandse culturele avond georganiseerd door Theater Concordia en stichting Krimpenerwaard Intercultureel. De wethouder vertelde dat de film- en muziekavond een mooie en laagdrempelige manier is om nieuwkomers die in onze gemeente zijn komen wonen te leren kennen. Op het programma stond een live optreden van de Syrische zangeres Shaza Hayek gevolgd door de film The Idol.

  Meer info
 • Inwoners Krimpenerwaard kunnen blik in glasbak gooien

  (24-03-2017)

  De gemeente start vanaf april een proef waarbij metalen verpakkingen in de glasbak mogen. De slogan van de proef is ‘Werp eens een blik in de glasbak!’. Met deze nieuwe manier van metaal scheiden is de gemeente de eerste in Nederland. Voor deze landelijke proef werkt de gemeente samen met afvalinzamelaar Cyclus NV en afvalverwerkingsbedrijf SUEZ.

  Meer info
 • Digitaal een loterijvergunning aanvragen

  (24-03-2017)

  Sinds kort is het mogelijk om via de website www.krimpenerwaard.nl digitaal een melding klein kansspel door te geven of een loterijvergunning aan te vragen. Voor deze aanvragen logt u in met uw DigiD. Dit is dan uw digitale handtekening.

  Meer info
 • Bijeenkomsten over speelterrein Boerhaavelaan in Schoonhoven

  (24-03-2017)

  De gemeente houdt op donderdag 6 april twee bijeenkomsten over het speelterrein en parkje aan de Boerhaavelaan in Schoonhoven. Wij nodigen u en ook de jeugd uit om mee te denken over het plan. Het gaat om het verbeteren van de speelvoorzieningen maar zeker ook van het park zelf. Het project wordt begrensd door de Boerhaavelaan, Landsteinerhof, Lafontainepad en Van ’t Hoffplaats.

  Meer info
 • Vrijwilligersvacatures uitgelicht

  (24-03-2017)

  De welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard hebben een website ontwikkeld waarop het aanbod vanuit alle elf de kernen van onze gemeente staat: de vrijwilligersvacaturebank. Het aanbod is groot en veelzijdig en de vacatures zijn gemakkelijk te vinden. Neemt u eens een kijkje op www.devrijwilligersbank.nl voor alle vrijwilligersklussen in de Krimpenerwaard. Hieronder een aantal vrijwilligersvacatures uitgelicht:

  Meer info
 • ​Krimpenerwaard op de kaart!

  (22-03-2017)

  Het college van B&W heeft het Programmaplan Gebiedspromotie vastgesteld. Met dit plan gaat de gemeente steviger inzetten op de promotie van de gemeente Krimpenerwaard. Een plan waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

  Wethouder Blok: ‘Samen met externe partijen zetten we onze prachtige Krimpenerwaard nationaal en internationaal steviger op de kaart! We kunnen veel meer profiteren van onze gunstige geografische ligging. Met dit plan is de aanzet gegeven om aan de gebiedspromotie van de Krimpenerwaard vorm en inhoud te geven.’

  Meer info
 • Definitieve uitslag Tweede Kamerverkiezingen

  (22-03-2017)

  Dit is de definitieve einduitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in de gemeente Krimpenerwaard. Het opkomstpercentage in de gemeente is 86,46%.

  Meer info
 • Nieuws van de welzijnsstichtingen: Mantelzorgbijeenkomst “Vuile Was”

  (20-03-2017)

  SWOS en Zorgvragers Organisatie GGZ Midden Holland nodigen u uit voor de documentaire Vuile Was? De documentaire schetst een herkenbaar beeld over schuldgevoel, onmacht, verwarring, maar ook over onvoorwaardelijke liefde, steun en hoop bij cliënten, familieleden en hulpverleners. Samen met ervaringsdeskundige Wies van den Nieuwendijk van Ypsilon wordt nagepraat en wordt ingegaan op vragen.

  Meer info
 • Gratis compost op de weekmarkt

  (20-03-2017)

  De gemeente Krimpenerwaard wil haar inwoners bedanken voor het apart houden van het Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT-afval) en deelt daarom gratis compost uit op de weekmarkten.

  U kunt maximaal twee compostzakken per persoon ophalen op de volgende tijden en locaties:

  Meer info
 • Open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ succesvol

  (20-03-2017)

  Afgelopen vrijdag vond de open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ van Groene Hart Werkt! plaats. Circa 40 bedrijven in de Krimpenerwaard opende hun deuren voor inwoners die op zoek zijn naar een (andere) baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. De gemeente Krimpenerwaard deed dit jaar voor de eerste keer mee. Wethouder Jan Vente bracht ook een bezoek aan enkele bedrijven uit onze gemeente.

  Meer info
 • Afsluiting ’s Heerenbergstraat Schoonhoven tot juni 2018

  (20-03-2017)

  Vanwege geplande nieuwbouw wordt de ’s Heerenbergstraat tot juni 2018 gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De toegang tot de Zilversmidshof blijft voorlopig bereikbaar.

  Vooruitlopend op de sloop en nieuwbouw plaatst firma Kruiswijk volgende week bouwhekken. De te slopen woningen staan al leeg. Om de veiligheid en de rust in de buurt te waarborgen worden er hekken rondom het gebouw geplaatst. 

  Meer info
 • Voorkom gevaar en onnodige storingen: snoei tijdig

  (20-03-2017)

  In de buitengebieden van de gemeente Krimpenerwaard is er op veel plaatsen openbare verlichting aangebracht op houten bokpalen van het bovengrondse elektriciteitsnetwerk van Stedin. Met regelmaat worden wij geconfronteerd met meldingen over de openbare verlichting in deze gebieden. In veel gevallen zou de openbare verlichting niet naar behoren functioneren, echter is de verlichtingsbron niet het probleem maar de bekabeling van het elektriciteitsnetwerk.

  Meer info
 • Uitgelicht … door wethouder Sleeuwenhoek

  (20-03-2017)

  Elke maand vertelt de burgemeester of een van de wethouders op de gemeentepagina waar hij/zij zich binnen de gemeente zoal mee bezighoudt. Deze column is geschreven door Lavinja Sleeuwenhoek, wethouder Dienstverlening.

  Meer info
 • Aanvullend grondonderzoek krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard

  (15-03-2017)

  Vorig jaar heeft het project KIJK grootschalig grondonderzoek voor het hele dijktracé, circa 10 km, uitgevoerd.

  Meer info
 • Laatste week inschrijven groepsaankoop zonnepanelen

  (13-03-2017)

  Op 22 maart sluit de inschrijving voor de groepsaankoop Zonnepanelen in de gemeente Krimpenerwaard.

  Meer info
 • Buitenbaden open: Voorverkoop abonnementen van start

  (13-03-2017)

  Binnenkort gaan de buitenbaden in de gemeente Krimpenerwaard weer open.​

  Meer info
Archief