Van plan te solliciteren op een van onze vacatures? Leuk! We vertellen je graag wat je nu te wachten staat.

Zo gaan we te werk:

 1. Afgerond: Ontvangstbevestiging

  Je krijgt van ons altijd een reactie. We hebben hier geen vaste termijn voor, maar proberen dit natuurlijk zo snel mogelijk te doen. We hopen hierin op je begrip. Voor vragen over een specifieke vacature wordt altijd een contactpersoon genoemd onderaan de vacaturetekst.

 2. Afgerond: Uitnodiging

  Word je uitgenodigd voor een gesprek? Gefeliciteerd. Leuk dat we je gaan ontmoeten! Informatie over je gesprek, zoals de datum, tijd, plaats en gesprekspartners, ontvang je via de mail.

 3. Afgerond: Sollicitatiegesprek

  Je voert bij ons maximaal twee gesprekken: eentje met een selectie van directe collega’s en de ander met de leidinggevende en een collega van P&O. Met de directe collega’s kijk je of er een wederzijdse klik is, en met de leidinggevende en P&O collega wordt er vooral gesproken over jouw kennis, kunde en ervaring.

 4. Afgerond: Arbeidsvoorwaardengesprek

  Dit gesprek vindt plaats voordat je jouw contract tekent. Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is bijna altijd vereist.

 5. Afgerond: Starten met je nieuwe baan

  Als je bij ons komt werken, krijg je een paar weken van tevoren toegang tot “Aan boord” - ons online on-boardingprogramma. Na je eerste werkdag word je begeleid door een buddy vanuit jouw team. Hij of zij neemt je een tijdje op sleeptouw en begeleid je in jouw nieuwe rol.

Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, vernietigen wij jouw gegevens. Wij volgen hierbij de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.