Werken bij gemeente Krimpenerwaard

Als werkgever geven we ruimte, zijn we betrokken en vertrouwen we op jouw professionaliteit. Hier heerst een goede, informele sfeer. Die fijne collega’s waar je naar op zoek bent? Die ga je hier zeker vinden. We kijken naar elkaar om en kunnen op elkaar rekenen. Samen kom je verder dan alleen: dat is ons motto. Wat we ook belangrijk vinden? Flexibiliteit. Zonder onze doelen uit het oog te verliezen, bewegen we mee met veranderingen in de samenleving. Je krijgt hier dan ook altijd de kans om jezelf te ontwikkelen. Als laatste geven we je graag mee dat je kunt rekenen op een goede werk-privé balans. Want ja: ook bij een gemeente wordt hybride gewerkt.

Zie jij het al voor je om onderdeel te zijn van onze organisatie? Samen zetten we ons elke dag in voor onze inwoners. Want hun behoefte staat immers centraal! Zien we je snel?

Laatste vacatures

 • Consulent Personeels- en Salarisadministratie

  Opleidingsniveau
  HBO
  Vakgebied
  P&O
  Uren per week
  24 - 36
  Dienstverband
  Part time
  Salarisindicatie
  Openingsdatum
  23-11-2023

  Als Consulent Personeels- en Salarisadministratie (PSA) zorg je samen met je collega’s voor gestroomlijnde en efficiënt werkende processen op de personeels- en salarisadministratie. In deze (coördinerende) functie ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van HR-gerelateerde gegevens van de medewerkers en zorg je ervoor dat de salariscyclus van de medewerkers goed verloopt. Je werkt in deze rol ook nauw samen met onze P&O Adviseurs en verstrekt zodoende informatie en advies aan teammanagers, medewerkers en politieke ambtsdragers op het gebied van onder andere arbeidsvoorwaarden, rechtspositionele, fiscale aangelegenheden en salaris. 

 • Senior Jeugdconsulent

  Opleidingsniveau
  HBO
  Vakgebied
  Sociaal Domein
  Uren per week
  28 - 36
  Dienstverband
  Part time
  Salarisindicatie
  Openingsdatum
  23-05-2024

  In de functie van Senior Consulent Jeugd ben jij de spin in het web binnen het jeugdproces en maak je je sterk voor het inzetten én versterken van de eigen kracht van zowel ouder(s) als jeugdige(n). Je behandelt casussen, waarbij (zeer) complexe veiligheid speelt en zorg nodig is die niet altijd binnen de gebruikelijke kaders van jeugd en Wmo (en P-wet)vallen en coacht collega’s bij ingewikkelde zorg en/of  complexe veiligheidsproblematiek. Je voert (intensieve) procesregie bij casussen en processen waarbij zorgen zijn op meerdere leefgebieden (zoals inkomen, huisvesting, veiligheid, zorgen om kinderen, geestelijke gezondheid). Hiermee maak jij het verschil!

 • HR Adviseur

  Opleidingsniveau
  HBO
  Vakgebied
  P&O
  Uren per week
  32 - 36
  Dienstverband
  Full time
  Salarisindicatie
  Openingsdatum
  15-03-2024

  Als HR Adviseur binnen de gemeente Krimpenerwaard ben je de aanjager van groei, verbinding en ontwikkeling van onze medewerkers. Het geluk van onze medewerkers resulteert immers weer in een optimale dienstverlening aan onze inwoners. Daarnaast adviseer je het management op (complex) HR gebied en weet je ons integraal personeelsbeleid organisatie breed toe te passen. 

Linkblokken werken bij gemeente Krimpenerwaard