Tickets en abonnementen

De verkoop van dagkaartjes, abonnementen en badenkaarten verloopt via het zwembad, en dus niet via de gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen over het zwembad? Neem dan contact op met het zwembad via 0182-38 27 49 of zwembad@krimpenerwaard.nl.

Kinderen tot 2 jaar oud mogen gratis naar binnen.

Dagkaartje en 10 badenkaart

Dagkaartje

Het dagkaartje geeft toegang voor 1 persoon en is geldig op de datum waarvoor deze is aangekocht. Na de aankoop kunt u een QR-code downloaden. Deze neemt u digitaal of op papier mee naar het zwembad.

Dagkaart kopen

10 Badenkaart

De 10 badenkaart is geldig in het jaar van aanschaf en is niet persoonsgebonden. Na de aankoop, kunt u de pas digitaal downloaden. U kunt er ook voor kiezen om de pas (eenmalig) bij de kassa uit te laten printen. 

10 badenkaart kopen

Individueel en gezinsabonnement

Individueel abonnement

Het individuele abonnement is voor één persoon en is persoonsgebonden. Een pasfoto voegt u toe tijdens de online bestelling van uw abonnement. Na uw bestelling kunt u de pas downloaden. U kunt er ook voor kiezen om de pas (eenmalig) bij de kassa uit te laten printen. 

Individueel abonnement kopen

Abonnement voor gezinnen

Een gezinsabonnement is voor families van 3 of meer personen, met kinderen van 1 tot 15 jaar oud (op hetzelfde adres ingeschreven). Pasfoto's voegt u toe bij uw online bestelling. Na uw bestelling kunt u de passen downloaden. U kunt deze ook (eenmalig) bij de kassa uit laten printen. 

Gezinsabonnement kopen

Goed om te weten

  • Voor een aanvraag in 2024 maakt u een nieuw account aan. Accounts van eerdere jaren zijn niet meer actief.
  • In de e-mail die u na uw bestelling krijgt, staat wanneer u uw abonnement kunt ophalen bij de kassa van het zwembad.