Zwembad 't Wilgerak Schoonhoven

Openluchtzwembad ’t Wilgerak in Schoonhoven heeft 3 mooie buitenbaden, is ruim opgezet met een aparte ruimte voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast heeft het zwembad een grote speel- en zonneweide. Roken is niet meer toegestaan in zwembad 't  Wilgerak .

Zwembad ’t Wilgerak is geopend van zaterdag 4 mei (10.30 uur) tot woensdag 18 september (10.00 uur). 

Baden

Zwembad ’t Wilgerak heeft een peuterbad, een familiebad en een diep bad. Het peuterbad heeft een waterpaddenstoel en een kleine glijbaan. Midden op dit afsluitbare terrein is voor de peuters een groot speeltoestel geplaatst. In het familiebad zijn verschillende speel- en spelmogelijkheden, zoals een waterspuitbol, een glijheuvel, een polodoel en een waterglijbaan van 35 meter. In het diepe bad (2 meter diep) kunnen zwemliefhebbers naar hartenlust zwemmen, baantjes trekken, duiken of spelen. Het bad wordt verwarmd naar 20,5 graden.

Accommodatie

Naast de buitenbaden is er een grote zonneweide met veel sport- en spelfaciliteiten. Zo kan er gevoetbald worden bij kleine en grote voetbaldoelen. Ook zijn er mogelijkheden voor volleybal, badminton, basketbal en tafeltennis. Verder zijn er moderne kleed- en doucheruimten en kunt u gebruik maken van kluisjes, voor het veilig opbergen van waardevolle eigendommen. Bij de horecavoorziening kunt u terecht voor ijs, frisdrank en warme snacks.

Zwemabonnement

In de periode dat het zwembad geopend is, kunt u online uw zwemabonnement(en) kopen. De abonnementen kunnen bij de kassa van het zwembad opgehaald worden.

Online regelen

Let op:

  • Wilt u los een abonnement voor uw kind aanvragen? Maak dan eerst een account aan voor uw kind.
  • Kinderen ouder dan 16 jaar kunnen niet op een gezinsabonnement.
  • Wilt u bij het afhalen van het abonnement ook een pasfoto meenemen?
  • Mocht u geen pasfoto hebben, dan wordt er bij het afhalen een foto van u gemaakt.

Zwemvierdaagse op 8, 9, 10 en 11 juli 2024