De verkoop van dagkaartjes, abonnementen en badenkaarten verloopt via het zwembad, en dus niet via de gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen over het zwembad? Neem dan contact op met het zwembad via 0182-38 27 49 of zwembad@krimpenerwaard.nl.

Dagkaartje

Het dagkaartje is (alleen) geldig op de datum waarvoor deze aangekocht is en geeft toegang voor 1 persoon. Na aankoop van uw dagkaartje kunt u een QR-code downloaden. Deze neemt u digitaal of op papier mee naar het zwembad. Kinderen tot 2 jaar oud mogen gratis naar binnen.

Dagkaart kopen

10 Badenkaart 2024

De 10 badenkaart is (alleen) geldig in het jaar van aanschaf en is niet persoonsgebonden. Nadat u de 10 Badenkaart heeft gekocht, kunt u de pas digitaal downloaden. U kunt er ook voor kiezen om de pas (eenmalig) bij de kassa uit te laten printen. 

10 badenkaart kopen 

Individueel abonnement 2024

Het individuele abonnement is voor één persoon en is persoonsgebonden. Kinderen tot 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Nadat u het abonnement heeft gekocht, kunt u de pas digitaal downloaden. U kunt er ook voor kiezen om de pas (eenmalig) bij de kassa uit te laten printen. Een pasfoto voegt u toe tijdens de online aanvraag van uw abonnement.

Individueel abonnement kopen

Gezinsabonnement 2024

Elk gezinslid moet een eigen abonnement hebben. Na aankoop kunt u elke pas downloaden, zodat we de QR-code op uw telefoon kunnen scannen. Het is ook mogelijk om het pasje eenmalig uit te laten printen bij onze kassa. Het fysieke pasje of de digitale pas heeft u altijd nodig om toegang te krijgen tot het zwembad. Deze dient voorzien te zijn van een pasfoto. U kunt de pasfoto thuis uploaden bij uw aanvraag. Elk abonnement is persoonsgebonden en is tot en met een leeftijd van 15 jaar. Bij oudere kinderen moet er een individueel abonnement gekocht worden. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Let op dat iedereen in dit abonnement op hetzelfde huis adres is ingeschreven staat.

Gezinsabonnement kopen

Goed om te weten

  • Voor een aanvraag in 2024 maakt u een nieuw account aan. Accounts van eerdere jaren zijn niet meer actief.
  • In de e-mail die u na uw bestelling krijgt, staat wanneer u uw abonnement kunt ophalen bij de kassa van het zwembad.