Wat vindt u van de manier waarop wij informatie met u delen? 

Wij zijn benieuwd naar wat u vindt van de manier waarop wij informatie met inwoners delen. Daarom hebben wij een vragenlijst gemaakt. Iedereen die in de Krimpenerwaard woont, kan de vragenlijst invullen. We gebruiken uw antwoorden om te kijken waar we dingen beter of anders kunnen doen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten en is mogelijk tot en met 3 januari 2022. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Naar de vragenlijst

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 14 0182 of een e-mail te sturen naar info@krimpenerwaard.nl. Alvast bedankt voor uw deelname.

Het inwonerspanel van de gemeente Krimpenerwaard

Wilt u graag meedenken over allerlei onderwerpen die in uw woonomgeving en de gemeente Krimpenerwaard spelen? Meldt u dan aan voor het digitale burgerpanel. U kunt dan een paar keer per jaar uw mening geven over onderwerpen, plannen of de dienstverlening van de gemeente. Iedere inwoner van de gemeente Krimpenerwaard van 16 jaar of ouder kan meedoen.

Uw mening telt

De gemeente wil graag beter inspelen op wensen en meningen van inwoners. Door het invullen van een digitale vragenlijst geeft u uw mening. De gemeente weet hierdoor beter wat inwoners vinden. Deze reacties nemen we mee in onze plannen, diensten en communicatie. 

Uw mening telt

Hoe werkt het?

  • Aanmelden kan via de link op deze pagina.
  • U krijgt een paar keer per jaar een e-mail met daarin een link naar een korte online vragenlijst.
  • Invullen van de vragenlijst is simpel en duurt niet langer dan 10 minuten.
  • Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.
  • Wij informeren u na  ieder onderzoek over de resultaten.

Meld u aan voor het digitale inwonerspanel 

Meedoen kan, maar hoeft niet

  • Als panellid hoeft u niet altijd mee te doen. Wanneer u een keer wilt overslaan, bijvoorbeeld door vakantie, dan kan dat.
  • U kunt ook altijd aangeven dat u wilt stoppen als panellid.