Als gemeente doen wij ons werk voor u: de inwoner van de Krimpenerwaard. Daarom betrekken we u graag bij onze plannen. Dit doen wij onder andere met ons inwonerspanel. Dit is een vragenlijst die laat zien hoe inwoners denken over belangrijke onderwerpen in onze gemeente.

Inwonerspanel: veiligheid en de gemeentepagina

De vragenlijst van deze zomer gaat over twee onderwerpen: de veiligheid in onze gemeente en deze gemeentepagina in het Kontakt. Een bijzondere combinatie, maar beide onderwerpen zijn van belang voor u als inwoner. U kunt de vragenlijst online invullen tot en met 3 juli 2022. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Naar de vragenlijst

De resultaten van de vragenlijst helpen ons om een nieuw veiligheidsplan op te stellen dat past bij uw wensen en behoeften. Ook willen we de gemeentepagina in het Kontakt hiermee vernieuwen.

Meer informatie

Heeft u vragen over het inwonerspanel? Stuur dan een mail naar info@krimpenerwaard.nl, bel telefoonnummer 14 0182 of stuur ons een bericht via onze social media kanalen. Wij helpen u graag.

Digitale burgerpanel

Wilt u graag meedenken over allerlei onderwerpen die in uw woonomgeving en de gemeente Krimpenerwaard spelen? Meld u dan aan voor het digitale burgerpanel. U kunt dan een paar keer per jaar uw mening geven over onderwerpen, plannen of de dienstverlening van de gemeente. Iedere inwoner van de gemeente Krimpenerwaard van 16 jaar of ouder kan meedoen.

Aanmelden digitale inwonerspanel 

Hoe werkt het?

  • Na uw aanmelding krijgt een paar keer per jaar een korte online vragenlijst toegestuurd.
  • Het invullen van de vragenlijst is simpel en duurt niet langer dan 10 minuten.
  • Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.
  • Wij informeren u na ieder onderzoek over de resultaten.
  • Als panellid hoeft u niet altijd mee te doen. Wanneer u een keer wilt overslaan, dan kan dat.
  • U kunt ook altijd aangeven dat u wilt stoppen als panellid.