Salaris

Als je hier werkt, hoort er een bepaalde waardering bij jouw functie. Bij die waardering hoort weer een salarisschaal(externe link). Wanneer e hier in dienst komt, word je ingeschaald op basis van jouw functie, kennis en ervaring. Maar, het kan ook zijn dat je nog niet voldoet aan alle functie-eisen. Dan word je tijdelijk ingedeeld in een lagere schaal. Als je het gewenste niveau hebt bereikt, stap je over naar de schaal die bij jouw functie hoort.

Loopbaan en opleiding

Niemand is ooit uitgeleerd. En omdat we (persoonlijke) ontwikkeling belangrijk vinden, blijven we regelmatig met jou in gesprek over je kwaliteiten, ontwikkelwensen en groeimogelijkheden. Je staat zelf aan het roer van jouw loopbaan, maar wij ondersteunen jou door opleidingsmogelijkheden te bieden. Daarnaast kennen we hier ook interne opleidingsmogelijkheden. Genoeg om mee aan de slag te gaan dus!

Flexibel werken

Hier heb je de mogelijkheid om jouw tijd flexibel in te delen. Dit doe je in overleg met jouw leidinggevende. Sommige collega’s vinden het fijn om 4 dagen van 9 uur te maken, anderen hebben liever om de week een vrije dag. Voor sommige functies is er een werkrooster, bijvoorbeeld voor een publieksfunctie of als je met een ploeg op pad gaat (buitendienst).

Hybride werken

Hybride werken betekent dat je bewust de keuze maakt waar, wanneer en hoe je jouw werk doet. Dit kan natuurlijk alleen bij werkzaamheden die deze keuze toelaten. De keuze maak je samen met jouw team en leidinggevende, met het belang van de inwoner en de onderlinge samenwerking in het achterhoofd. Als werkgever geven wij je deze mogelijkheid en faciliteren we de middelen die ervoor nodig zijn om dit zo optimaal mogelijk te doen.

Vakantiedagen

Als je 36 uur werkt, heb je recht op minimaal 144 uur vakantie per jaar en 43,2 uur aan bovenwettelijk verlof. Werk je parttime? Dan wordt je verlof naar rato berekend. En door gemiddeld meer dan 36 uur per week te werken, spaar je extra verlofdagen bij elkaar.

Uitwisselen arbeidsvoorwaarden

Je krijgt keuzevrijheid en zeggenschap over het extra individueel keuze budget (17,05%). Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen. Wanneer je een bedrag laat uitbetalen en wanneer je verlof koopt, is dus helemaal aan jou!

Vergoeding reiskosten

Als je voor je werk moet reizen, krijg je daar natuurlijk een vergoeding voor. Ook voor het woon-werkverkeer hebben we afspraken. De vergoeding is 21 cent per kilometer met een maximum van 30 kilometer enkele reisafstand.