Zwembad 't Wilgerak Schoonhoven

Zwembad ’t Wilgerak

Openluchtzwembad ’t Wilgerak in Schoonhoven is sinds 30 april weer geopend. Het zwembad heeft drie mooie buitenbaden, is ruim opgezet met een aparte ruimte voor gezinnen met jonge kinderen en heeft een grote speel- en zonneweide. Wij streven naar een rookvrij zwembad en de accommodatie heeft nu al meerdere rookvrije ruimtes.

Tickets kopen

Hulp en contact

Helaas zijn wij sinds dinsdag 10 mei telefonisch niet te bereiken. Onze telefoons werken niet. Onze excuses voor het ongemak. Wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u bij dringende zaken bellen tijdens onze openingstijden op het onderstaande (mobiele) nummer.

Baden

Het zwembad in Schoonhoven heeft een peuterbad, een familiebad en een diep bad. Het peuterbad heeft een waterpaddenstoel en een kleine glijbaan. Midden op dit afsluitbare terrein is voor de peuters een groot speeltoestel geplaatst. In het familiebad zijn verschillende speel- en spelmogelijkheden, zoals een waterspuitbol, een glijheuvel, een polodoel en een waterglijbaan van 35 meter. In het diepe bad (2 meter diep) kunnen zwemliefhebbers naar hartenlust zwemmen, baantjes trekken, duiken of spelen. Het bad wordt verwarmd naar 21,5 graden.

Accommodatie

Zwembad ’t Wilgerak heeft een grote zonneweide met veel sport- en spelfaciliteiten. Zo kan er gevoetbald worden bij kleine en grote voetbaldoelen. Ook zijn er mogelijkheden voor volleybal, badminton, basketbal en tafeltennis. Verder zijn er moderne kleed- en doucheruimten en kunt u gebruik maken van kluisjes, voor het veilig opbergen van waardevolle eigendommen. Bij de horecavoorziening kunt u terecht voor ijs, frisdrank en warme snacks.

Zwemabonnement

In de periode dat het zwembad geopend is, kunt u digitaal uw zwemabonnement(en) kopen. De abonnementen kunnen bij de kassa van het zwembad opgehaald worden. Van 7 tot 29 april (13.00 uur) kunt u een abonnement kopen voor een lager tarief.

Abonnement kopen

Let op

  • Wilt u los een abonnement voor uw kind aanvragen? Maak dan eerst een account aan voor uw kind.
  • Kinderen ouder dan 16 jaar kunnen niet op een gezinsabonnement.
  • Wilt u bij het afhalen van het abonnement ook een pasfoto meenemen?
  • Mocht u geen pasfoto hebben, dan wordt er bij het afhalen een foto van u gemaakt.