Zwembad Schoonhoven

Zwembad 't Wilgerak is momenteel gesloten. Het zwembad gaat eind april weer open. 

Zwembad ’t Wilgerak

peuterbadje

Zwembad ’t Wilgerak is het openluchtzwembad van Schoonhoven. Het zwembad heeft drie mooie buitenbaden, is ruim opgezet met een aparte ruimte voor gezinnen met jonge kinderen en heeft een grote speel- en zonneweide. 

We streven naar een rookvrij zwembad en de accommodatie heeft nu al meerdere rookvrije ruimtes.

Baden

Het zwembad in Schoonhoven heeft een peuterbad, een familiebad en een diep bad. Het peuterbad heeft een waterpaddenstoel en een kleine glijbaan. Midden op dit afsluitbare terrein is voor de peuters een groot speeltoestel geplaatst. In het familiebad zijn verschillende speel- en spelmogelijkheden, zoals een waterspuitbol, een glijheuvel, een polodoel en een waterglijbaan van 35 meter. In het diepe bad (diepte 2.00 meter) kunnen zwemliefhebbers naar hartenlust zwemmen, baantjes trekken, duiken of spelen.

Accommodatie

Zwembad ’t Wilgerak heeft een grote zonneweide met veel sport- en spelfaciliteiten. Zo kan er gevoetbald worden bij kleine en grote voetbaldoelen. Ook zijn er mogelijkheden voor volleybal, badminton, basketbal en tafeltennis.
  
Het zwembad heeft moderne kleed- en doucheruimten en er zijn kluisjes voor het veilig opbergen van waardevolle eigendommen. De horecavoorziening - waar onder meer ijs, frisdrank en warme snacks verkrijgbaar zijn -  is momenteel helaas gesloten. Er wordt gezocht naar een nieuwe uitbater.