De verkoop van abonnementen en badenkaarten verloopt via het zwembad, en dus niet via de gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen over het zwembad? Neem dan contact op met het zwembad via 0182-38 27 49 of zwembad@krimpenerwaard.nl.

Op dit moment is het zwembad gesloten. Vanaf april 2023 kunt u digitaal uw zwemabonnement(en) kopen. Tot en met eind april kan dat voor een lager tarief, waarna de reguliere seizoenprijzen gelden. De abonnementen kunnen bij de kassa van het zwembad worden opgehaald.

Goed om te weten

  • U kunt hetzelfde account als vorig jaar gebruiken in de webshop.
  • Een gezinsabonnement is bedoeld voor 3 personen of meer. Kinderen boven de 16 jaar kunnen niet op een gezinsabonnement. Bent u met twee volwassenen? Koop dan twee keer een 16+ abonnement.
  • In de e-mail die u na uw bestelling krijgt, staat wanneer u uw abonnement kunt ophalen bij de kassa van het zwembad. Dan wordt ook de foto op het abonnement geplaatst. Neem daarvoor een recente pasfoto mee. Heeft u die niet? Dan wordt er ter plekke een foto gemaakt. Een foto uploaden bij uw bestelling is niet mogelijk.