Milieupas

De milieupas heeft u nodig om de ondergrondse container te openen of om afval weg te brengen naar de milieustraat. Is uw milieupas kapot of kwijt? Of bent u verhuisd en is er geen milieupas op uw nieuwe woonadres? Vraag dan een afvalpas aan bij Cyclus.

Mijn milieupas is kwijt of kapot

Is uw milieupas kwijt of kapot? Vraag dan een nieuwe pas aan bij Cyclus. Dat kan door een melding te maken via het meldingsformulier van Cyclus of te bellen met 0182- 547 500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur). Per huishouden krijgt u één milieupas. Als u een nieuwe afvalpas aanvraagt, wordt de oude pas geblokkeerd. U krijgt binnen 3 werkdagen een nieuwe pas.

Milieupas aanvragen

Als u de sleutel van uw nieuwbouwwoning heeft, kunt u een milieupas aanvragen bij Cyclus. Dat kan via het meldingsformulier van Cyclus of door te bellen met 0182-547 500.

Toegangspas milieustraat Bergambacht

U heeft een toegangspas nodig, om grof huishoudelijk afval naar de milieustraat in Bergambacht te brengen. Deze pas vraagt u aan bij Cyclus, door te bellen naar 0182-547 500. U heeft de toegangspas dan binnen enkele dagen in huis. Inwoners van Gouderak, Haastrecht, Stolwijk en Vlist hebben geen milieupas nodig, maar een legitimatiebewijs.