Afsluiting Lekweidepad Bergambacht vanwege werkzaamheden

In de komende weken starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het gemeentehuis aan de Provincialeweg in Bergambacht. Kruiswijk Civiel uit Bergambacht voert verschillende (grond)werkzaamheden uitvoeren, in opdracht van de gemeente. Vanwege de werkzaamheden wordt het Lekweidepad tussen juni 2024 en november 2025 afgesloten.

Uitvoering werkzaamheden

In juni wordt onder andere gestart met de werkzaamheden langs de parallelweg N-210 in het gebied naast de toegang van het politiebureau. Vanaf deze periode zal er veel bouwverkeer op het Lekweidepad plaatsvinden. Daarom wordt het Lekweidepad tussen juni 2024 en november 2025 afgesloten.

Wandelaars die het recreatiegebied Lekweide willen bezoeken, worden verzocht om gedurende deze periode gebruik te maken van de toegang van het gebied aan de Lekdijkzijde. Bezoekers die gebruik maken van de toegang van het recreatiegebied vanaf de Lekdijk kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats aan de overzijde. 

Meer informatie

Omwonenden en bedrijven rond de bouwlocatie ontvangen een nieuwsbrief. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer J. Westbroek, directievoerder namens de gemeente. Dat kan telefonisch via 06-20016803.