Om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren, willen wij graag weten wat u belangrijk vindt. Op welke tijdstippen bezoekt u het liefst het Klant Contact Centrum in Stolwijk? En hoe heeft u het liefst contact met de gemeente? Om de wensen en ideeën van zoveel mogelijk inwoners te verzamelen, hebben wij een vragenlijst opgesteld.

Vragenlijst online invullen

U kunt de vragenlijst online invullen tot en met zondag 11 december. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. De resultaten van de vragenlijst helpen ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Vragenlijst invullen(externe link)

In gesprek met de wethouder

Onze wethouder van dienstverlening, Pascal van der Hek, gaat graag met u in gesprek over dit thema. Heeft u goede ideeën of tips? En wilt u met ons meepraten en meedenken? Dan kunt u aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres doorgeven. Wij nemen dan contact met u op. De gesprekken met de wethouder vinden begin volgend jaar plaatst.

Vragen?

Heeft u vragen over deze vragenlijst of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0182 of stuur een e-mail naar info@krimpenerwaard.nl. Wij helpen u graag!

Bekijk ook