Het achterpad bij uw woning is geen eigendom van de gemeente. Daarom wordt de huidige verlichting verwijderd. Gemeente Krimpenerwaard biedt u eenmalig een gratis wandlamp aan, zodat u zelf de verlichting in uw achterpad kunt aanbrengen.

Gratis wandlamp aanvragen

Wandlamp met led-verlichting

De lamp die we u aanbieden is een wandlamp met ledverlichting. Deze wandlamp is speciaal ontworpen voor achterpaden. Ook heeft deze lamp een dag-nachtsensor. Dit betekent dat de lamp vanzelf aan gaat wanneer het donker is en weer uit gaat als het licht is. De stroomkosten van deze energiezuinige lamp zijn ongeveer vier euro per jaar. De lamp geeft een goede verlichting in het achterpad. We bieden u één lamp per woning aan.

Zelf verantwoordelijk

De gemeente stelt deze lamp éénmalig ter beschikking. U bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen, het onderhoud, het beheer en de eventuele vervanging van de lamp. De lamp wordt aangesloten op uw eigen elektriciteitsnet. We adviseren om deze lamp door een gecertificeerde installateur te laten monteren. Gemeente Krimpenerwaard is niet aansprakelijk voor de lamp in welke vorm dan ook.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de afdeling Openbare Werken via telefoonnummer 14 0182 of per e-mail: projecten@krimpenerwaard.nl.