In onze gemeente hebben we openbare en gesloten begraafplaatsen. Op deze begraafplaatsen staan veel planten en bloemen. Dat noemen we ook wel groen. Dit groen moet goed verzorgd worden. Daarom zoeken we voor de openbare begraafplaatsen in Gouderak, Stolwijk, Ammerstol, Berkenwoude en Bergambacht vrijwilligers die het leuk vinden om het groen daar netjes en mooi te houden.

Wat gaat u doen?

U verzorgt het gras, de planten en de bloemen op de begraafplaats. Dat kan samen met andere vrijwilligers zijn, maar ook alleen. De werkzaamheden bestaan uit: schoffelen, maaien, onkruid weghalen, hagen knippen en lichte snoeiwerkzaamheden. Ook moet er zo nu en dan geharkt en blad verwijderd worden.

Bent u wie wij zoeken?

U heeft groene vingers, wat tijd over en u vindt het leuk om te tuinieren. U vindt het geen probleem om (alleen) op de begraafplaats aan het werk te zijn. U heeft aandacht voor details en goede contactuele eigenschappen.

Vergoeding

Hoewel het om vrijwilligerswerk gaat, vinden wij een kleine vergoeding op zijn plaats. Deze vergoeding bedraagt, afhankelijk van uw inzet, maximaal € 180,- per maand.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Oosterom, vakspecialist begraven. Dat kan via telefoonnummer 14 0182 of per e-mail: g.oosterom@krimpenerwaard.nl.