Vaccinatie

Als iedereen ervoor kiest zich te laten vaccineren, kan het coronavirus zich niet meer verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf. Maar ook uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen. U bepaalt zelf of u het vaccin neemt of niet. Laat uzelf goed informeren voordat u de keuze maakt. En praat erover met uw familie, vrienden of collega’s.

De komende tijd vertellen vier verschillende inwoners uit onze gemeente voor wie zij zich laten vaccineren. U komt deze inwoners tegen in Het Kontakt, op sociale media, op sandwichborden die in alle dorpen en steden staan en natuurlijk op deze website. Laat u inspireren door deze verhalen!

Meer informatie over de coronavaccinatie

Heeft u vragen over de coronavaccinatie? Neem dan contact op met de GGD Hollands Midden via telefoonnummer 085-0782878. U kunt ook bellen naar het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351 of kijk op www.coronavaccinatie.nl

Voor vragen over vaccineren of meer informatie kunt u ook terecht op de website van de Rijksoverheid of het RIVM

Margreeth de Bruijn-Marchand uit Schoonhoven: "Ik doe het voor m'n vader"

Margreeth de Bruijn uit Schoonhoven heeft in haar directe omgeving nog geen coronagevallen gezien. Toch heeft corona een grote impact op haar leven. “Ik heb een kwetsbare persoon in mijn omgeving, mijn vader. Juist om mensen in de risicogroepen te beschermen, is het belangrijk dat anderen zich laten vaccineren. Ik voel me verantwoordelijk voor andere mensen, met name voor de ouderen en de mensen met gezondheidsproblemen. Ik geloof dat we dankzij het vaccin straks onze vrijheid en ruimte weer terug krijgen!"

Lees verder