Vaccinatie

Als iedereen ervoor kiest zich te laten vaccineren, kan het coronavirus zich niet meer verspreiden. U bepaalt zelf of u het vaccin neemt of niet. Laat uzelf goed informeren voordat u de keuze maakt. En praat erover met uw familie, vrienden of collega’s.

De komende tijd vertellen vier verschillende inwoners uit onze gemeente voor wie zij zich laten vaccineren. U komt deze inwoners tegen in Het Kontakt, op sociale media, op sandwichborden die in alle dorpen en steden staan en natuurlijk op deze website. Laat u inspireren door deze verhalen!

Meer informatie over de coronavaccinatie

Heeft u vragen over de coronavaccinatie? Neem dan contact op met de GGD Hollands Midden via telefoonnummer 085-0782878. U kunt ook bellen naar het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351 of kijk op www.coronavaccinatie.nl

Voor vragen over vaccineren of meer informatie kunt u ook terecht op de website van de Rijksoverheid of het RIVM

Declan uit Krimpen aan de Lek: “We doen het voor elkaar.”

Declan (20 jaar) woont in Krimpen aan de Lek en heeft - net als veel leeftijdsgenoten - een stampvolle agenda. Studie, voetbalvereniging, vriendenkring. Allemaal zaken die de afgelopen tijd door het coronavirus flink zijn belemmerd. Net als veel andere jongeren is hij blij dat het leven nu weer een beetje normaal lijkt te worden.

Lees verder