Vanaf 1 april kunt u een jaarlijkse subsidie aanvragen. Dit geldt vanaf 2020 voor één of meerdere kalenderjaren. U heeft vanaf 1 april 2019 tot en met 1 juni 2019 de tijd om uw aanvraag in te dienen.

Digitaal uw subsidie indienen

De subsidiestappenkaart helpt u bij het indienen van uw aanvraag

Om u nu alvast voor te bereiden, hebben wij voor u de subsidiestappenkaart opgesteld. Bij de uitgebreide informatie over subsidie op deze website, vindt u onderaan de pagina de subsidiestappenkaart. Hierop ziet u welke stappen er worden doorlopen bij een subsidieaanvraag. 

De jaarlijkse subsidie digitaal aanvragen

Het formulier voor het aanvragen van de jaarlijkse subsidie is digitaal op onze website te vinden. U kunt uw aanvraag indienen met eHerkenning of DigiD. Op de stappenkaart vindt u een link naar websites met uitleg over de mogelijkheden.

Meer informatie vindt u in onze subsidieverordening en de subsidieregeling

De mogelijkheden om subsidie aan te vragen vindt u terug in onze subsidieverordening en in de subsidieregeling. U vindt deze documenten terug op onze website www.krimpenerwaard.nl (zoek op subsidie). Hier vindt u ook achtergrondinformatie over het subsidiebeleid.

Bel ons gerust als u vragen heeft

Heeft u vragen over de aanvraag van uw subsidie? Neem dan contact op met ons subsidieteam. U kunt vragen naar Karin Markus of Sonja de Kievit. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 14 0182.