Heeft uw organisatie, stichting of vereniging de afgelopen jaren extra kosten gemaakt vanwege corona? Bijvoorbeeld omdat u een grotere ruimte moest huren, zodat uw lessen/activiteiten toch door konden gaan? Of wilt u activiteiten organiseren ter bevordering van meer culturele verbinding in de Krimpenerwaard en om het culturele leven in de Krimpenerwaard weer op te starten na corona? Dan kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van deze kosten via de tijdelijke subsidieregeling steunfonds corona voor cultuur.

Waarvoor kunt u een aanvraag doen?

U kunt een aanvraag doen voor de extra kosten die u tussen 1 maart 2020 en 1 april 2022 heeft gemaakt. Ook kunt u een aanvraag indienen wanneer u minder inkomsten had, bijvoorbeeld door het wegvallen van bepaalde inkomsten. Voor culturele activiteiten ter bevordering van het culturele leven in de Krimpenerwaard die ook in verbinding staan met andere (culturele) organisaties in de Krimpenerwaard, is ook subsidie mogelijk.

Meer informatie en aanvragen

Kijk voor meer informatie over de subsidieregeling steunfonds corona voor cultuur op de pagina Steunfonds Corona voor Cultuur. Ook kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 14 0182 of per e-mail via info@krimpenerwaard.nl.