Voorbereiding

In het najaar van 2019 is de voorbereiding voor het project gestart. Dit betekent dat er onderzoeken worden uitgevoerd en wordt bepaald welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Tijdens de voorbereiding van het project bekijken wij ook welke verbeteringen we in de openbare ruimte kunnen realiseren. Heeft u ideeën en of suggesties, laat het ons weten. Wij beoordelen dan de opmerkingen en daar waar mogelijk worden deze verwerkt in de plannen. 

De gemeente Krimpenerwaard gaat in het 2e kwartaal van 2021 starten met het opknappen van de Linneaushof. Voorheen werd er een bewonersavond georganiseerd om de plannen aan u te laten zien. Door de maatregelen rondom het coronavirus is dat op dit moment niet mogelijk. Om uw vragen te beantwoorden over de voorgenomen plannen hebben wij twee keer een telefonisch spreekuur ingepland. De tekening van het voorlopig ontwerp kunt u onderaan deze pagina downloaden en bekijken. 

Telefonisch spreekuur 

Om uw vragen over het voorlopig ontwerp te beantwoorden zijn de projectleiders, Huigbert Konijn en Robbert Kamphorst (IBKW) bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op:

  • Woensdag 8 juli van 16.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 9 juli van 19.00 tot 21.00 uur

Tijdens deze momenten kunt u ons bellen via de volgende telefoonnummers: (0182) 729 587 of (0182) 729 496.

Wat is de planning?

Nadat we uw ideeën en suggesties hebben verwerkt, maken we het ontwerp definitief. Ook stellen wij dan de uitvoeringsplannen op. Als de mogelijkheden er zijn organiseren wij een bewonersavond om de definitieve plannen te laten zien en kunt u kennismaken met de aannemer. Naar verwachting gaan de werkzaamheden in het 4e kwartaal van 2020 van start.

Globaal ziet de planning er als volgt uit:

  • Informatieavond definitief ontwerp: 1e kwartaal 2021
  • Start uitvoering werk: 2e kwartaal 2021

De planning is onder voorbehoud.

Wilt u meer informatie? 

Heeft u vragen over het project? Of heeft u ideeën voor het ontwerp? We horen graag van u. 

Contactformulier project Linnaeushof

  • Ook kunt u bellen met de projectleider Huigbert Konijn of projectmedewerker Esther Rietveld via telefoonnummer 14 0182. 
  • Stuur een e-mail naar openbarewerken@krimpenerwaard.nl.