De bestrating en riolering in het projectgebied Linneaushof zijn toe aan een opknapbeurt. De riolering is hier verouderd, de wegen zijn verzakt en ook het groen kan een flinke opknapbeurt gebruiken. Samen met het Ingenieursbureau Krimpenerwaard (IBKW) werken we aan de voorbereiding van dit project.

Voorbereiding

In het najaar van 2019 is de voorbereiding voor het project gestart. Dit betekent dat er onderzoeken worden uitgevoerd en wordt bepaald welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Tijdens de voorbereiding van het project bekijken wij ook welke verbeteringen we in de openbare ruimte kunnen realiseren. Heeft u ideeën en of suggesties, laat het ons weten. Wij beoordelen dan de opmerkingen en daar waar mogelijk worden deze verwerkt in de plannen. 

Vervangen kabels

Door de netwerkbeheer Stedin is aangegeven dat ze voorafgaand aan de werkzaamheden van de gemeente de elektra kabel gaan vervangen. Zowel de elektriciteitshoofdkabel als de huisaansluiting wordt vervangen. De nieuwe kabel is veel dikker en geschikt voor de ontwikkelingen van nu en in de toekomst. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrische auto’s. 

Wat is de planning?

Aan het begin van het 2e kwartaal in 2021 start Stedin met het vervangen van de elektriciteitskabel. De werkzaamheden van Stedin duren ongeveer 6 tot 8 weken. Aansluitend start de gemeente met de werkzaamheden. Dit zal ook in het 2e kwartaal van 2021 zijn. 

Start uitvoering werk:             2e kwartaal 2021

Planning is onder voorbehoud.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over het project? Of heeft u ideeën voor het ontwerp? We horen graag van u. 
-    Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
-    Ook kunt u bellen met de projectleider Huigbert Konijn of projectmedewerker Esther Rietveld via telefoonnummer 14 0182. 
-    Stuur een e-mail naar projecten@krimpenerwaard.nl

Vul hieronder uw gegevens in. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag of opmerking. 

Contactformulier project Linnaeushof