Update 29 maart 2021

De bestrating en riolering in het projectgebied Linnaeushof zijn toe aan een opknapbeurt. De riolering is hier verouderd, de wegen zijn verzakt en ook het groen  en de speeltuin kan een flinke opknapbeurt gebruiken. Samen met het Ingenieursbureau Krimpenerwaard werken we aan de voorbereiding van dit project. Het goede nieuws is dat er binnenkort gestart wordt met de uitvoering. 

Definitief ontwerp

Met de ideeën en opmerkingen die we hebben ontvangen van bewoners is het definitief ontwerp voor het project opgesteld. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kan er geen bewonersavond worden georganiseerd. De tekeningen van het definitief ontwerp kunt u onderaan deze pagina downloaden.  Als u hier vragen of opmerkingen over heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  De contactgegevens staan onderaan deze pagina. 

Wat is de planning?

De aannemer die in de wijk de riolerings- en bestratingswerkzaamheden gaat uitvoeren is 
Kruiswijk Civiel B.V. uit Bergambacht. 

Medio mei 2021 start Kruiswijk Civiel B.V. met de werkzaamheden. Eind maart 2021 start Stedin met de werkzaamheden, aannemer Kruiswijk komt hier gelijk achteraan.

Speeltuin

Met de ideeën en input die door de bewoners is gegeven voor het inrichten van de speeltuin worden 3 ontwerpen gemaakt. In juni 2021 ontvangen de bewoners een enquête waarmee ze kunnen kiezen voor een ontwerp. Het meest gekozen ontwerp wordt uitgevoerd. 

Wilt u meer informatie? 

Heeft u vragen over het project? Of blijft u graag op de hoogte? Bel of mail dan gerust:
•    Bel met de toezichthouder, Marien van Herk via telefoonnummer 06-22 20 23 86
•    Bel met de projectleider, Huigbert Konijn via telefoonnummer 14 0182. 
•    Stuur een e-mail naar projecten@krimpenerwaard.nl 
 

 

 

Contactformulier project Linnaeushof