Update 20 juli 2021

De bestrating en riolering in het projectgebied Linnaeushof zijn toe aan een opknapbeurt. De riolering is hier verouderd, de wegen zijn verzakt en ook het groen en de speeltuin kunnen een flinke opknapbeurt gebruiken. In mei 2021 is aannemer Kruiswijk Civiel B.V. gestart met de uitvoering van de werkzaamheden. 

Definitief ontwerp

Met de ideeën en opmerkingen die we hebben ontvangen van bewoners is het definitief ontwerp voor het project opgesteld. De tekeningen van het definitief ontwerp kunt u onderaan deze pagina downloaden. Heeft u hier vragen of opmerkingen over? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Wat is de planning?

De aannemer die in de wijk de riolerings- en bestratingswerkzaamheden uitvoert is Kruiswijk Civiel B.V. uit Bergambacht.

Medio mei 2021 is Kruiswijk Civiel B.V. gestart met de werkzaamheden. De verwachting is dat de aannemer de werkzaamheden in het vierde kwartaal van 2021 kan afronden.

Speeltuin

Met de ideeën en input die door de bewoners is gegeven voor het inrichten van de speeltuin, zijn drie ontwerpen gemaakt. Via een enquête hebben de meeste bewoners gekozen voor het ontwerp van Eibe Speeltoestellen. Dit ontwerp wordt uitgevoerd. De speeltuin wordt aan het einde van het eerste kwartaal van 2022 aangelegd. Het nieuw aan te leggen grasveld is voor de winter niet sterk genoeg om de toestellen al te plaatsen. In de winterperiode staan er daarom geen toestellen in de speeltuin. In het voorjaar kunnen de kinderen gaan genieten van de nieuwe speeltuin. Heeft u vragen over de aanleg van de speeltuin? Neem dan contact op met Job de Jong via telefoonnummer 14 0182.

Wilt u meer informatie? 

Heeft u vragen over het project? Of blijft u graag op de hoogte? Bel of mail dan gerust:

  • Bel met de toezichthouder, Marien van Herk via telefoonnummer 06-22 20 23 86
  • Bel met de projectleider, Huigbert Konijn via telefoonnummer 14 0182. 
  • Stuur een e-mail naar projecten@krimpenerwaard.nl

Contactformulier