Het projectgebied Baken is toe aan een opknapbeurt. Samen met Ingenieursbureau Krimpenerwaard (IBKW) wordt gewerkt aan de voorbereiding van dit project.
De riolering, de openbare verlichting en beschoeiingen zijn verouderd, de wegen zijn verzakt
en ook het groen kan een flinke opknapbeurt gebruiken.

Het voorlopig ontwerp is bekend

De meeste onderzoeken zijn nu afgerond en er is een voorlopig ontwerp opgesteld. Dit is een tekening waarop staat aangegeven welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, waar en hoe dit er uit komt te zien.

Informeren en meedenken

Helaas kunnen wij het voorlopig ontwerp niet presenteren tijdens een fysieke bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen. Wij willen u uiteraard de gelegenheid geven om de plannen te bekijken en mee te denken. Daarom treft u de tekeningen van het voorlopig ontwerp en aanvullende informatie onderaan deze projectpagina aan.

U kunt vragen stellen, opmerkingen maken of ideeën doorgeven door het contactformulier, ook onderaan deze pagina, in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen met de projectleider van de gemeente.

Nadat we de vragen, opmerkingen en ideeën – waar mogelijk - hebben verwerkt, wordt het ontwerp definitief gemaakt. Daarna informeren wij u opnieuw.

Wat is de planning?

De planning van het project ziet er als volgt uit:
- Gereed voorlopig ontwerp 4e kwartaal 2020
- Gereed definitief ontwerp 2e kwartaal 2021
- Start uitvoering 3e kwartaal 2021

De planning is onder voorbehoud.

Neem gerust contact op

De projectleider van de gemeente, Jack de Jong, en de projectmedewerker Marion Rozendaal zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0182 of e-mailadres projecten@krimpenerwaard.nl.

Contactformulier project reconstructie Baken