Baken is opgeknapt. De riolering is vervangen, de grond is opgehoogd en de bestrating is vernieuwd. Ook zijn er nieuwe lantaarnpalen geplaatst en het groen is aangepakt.

Aanvullende werkzaamheden

Er is gebleken dat er aanvullende werkzaamheden aan de riolering (vuilwaterafvoer) ter hoogte van de huisnummers 10 tot en met 18 moeten worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemer De Vries Stolwijk B.V.

Planning

Hieronder vindt u de planning van de werkzaamheden. Deze planning is onder voorbehoud van wijzigingen, door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

  • Start werkzaamheden maandag 13 maart 2023
  • Riolering en fundering gereed eind week 12
  • Ongeveer 6 weken rust/zettingsperiode
  • 1 week aanbrengen straatwerk

Bereikbaarheid woningen

De eerste 2 weken zijn de woningen met de huisnummers 10 tot en met 18 niet bereikbaar met de auto. Dit geldt ook als de werkzaamheden om 16.00 uur stoppen. Er worden loopschotten neergelegd zodat de woningen wel te voet bereikbaar blijven. Tijdens de 6 weken, genoemd bij punt 3 in de planning, kan er over de bimsfundering worden gereden.

Voor de opslag van materialen worden een paar parkeerplaatsen in gebruik genomen, op de grote parkeerplaats aan de rand van de wijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het project? Stel ze gerust, wij helpen u graag. De toezichthouder tijdens de werkzaamheden is Marcel Erkel van Ingenieursbureau Krimpenerwaard. U kunt hem telefonisch bereiken via 06-22480261 of per e-mail via marcel.erkel@ibkw.nl. De projectleider Arjan Blok kunt u bereiken via 14 0182 of projecten@krimpenerwaard.nl.

Contactformulier