Het projectgebied Baken is toe aan een opknapbeurt. Samen met Ingenieursbureau Krimpenerwaard (IBKW) wordt gewerkt aan de voorbereiding van dit project.
De riolering, de openbare verlichting en beschoeiingen zijn verouderd, de wegen zijn verzakt en ook het groen kan een flinke opknapbeurt gebruiken.

Het definitief ontwerp is bekend

Het definitief ontwerp is bekend. Dit is een tekening waarop staat aangegeven welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, waar en hoe dit er uit komt te zien. Helaas kunnen wij het definitief ontwerp niet presenteren tijdens een fysieke bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen. Daarom treft u de tekeningen van het definitief ontwerp en aanvullende informatie onderaan deze projectpagina aan.

Wat is de planning?

De planning van het project ziet er zo uit:

  • Gereed definitief ontwerp 1e kwartaal 2021
  • Technische voorbereidingen en aanbesteding 2e kwartaal 2021
  • Start uitvoering 3e kwartaal 2021

De planning is onder voorbehoud.

Een aantal weken voor de start van de werkzaamheden worden de bewoners en de omgeving geïnformeerd over de uitvoeringsfase. Dat betreft informatie over onder andere de duur van de werkzaamheden, de fasering in de werkzaamheden en de bereikbaarheid van de wijk / hulpdiensten.

Neem gerust contact op

De projectleider van de gemeente, Jack de Jong, en projectmedewerker Marion Rozendaal zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0182 of e-mailadres projecten@krimpenerwaard.nl.

U kunt ook vragen stellen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier project reconstructie Baken