HOME  |  Nieuwsberichten  |  Workshop ‘WhatsApp’

Workshop ‘WhatsApp’ (13-03-2019)

Handig communiceren, gratis bellen, foto’s sturen met je familie of anderen. Wat is het, waarom is WhatsApp zo handig en hoe doe je dat op je smartphone? Wij leren u er graag meer over.

  • donderdag 21 maart van 14-16 uur H. Zanenhuis in Ammerstol
  • maandag 25 maart van 14-16 uur in De Vlisterstee in Vlist

U kunt zich opgeven via de bibliotheek, tel. (0180) 66 99 99 tussen 14.00-17.00 uur.

Zomeractiviteiten Krimpenerwaard 2019: deelnemers gezocht

Zomeractiviteiten Krimpenerwaard biedt allerlei activiteiten aan tijdens de zomermaanden juli en augustus. In de zomermaanden zijn familie, vrienden en buren vaak met vakantie en zijn verenigingen gesloten. Zomeractiviteiten Krimpenerwaard biedt thuisblijvers de gelegenheid anderen te ontmoeten en kennis maken met nieuwe activiteiten, zoals lezingen, workshops, fietstochten, etentjes, sportactiviteiten, enz.

Vrijwilligers gezocht

Voor dit zomerproject zoeken wij organisaties/vrijwilligers die een zomeractiviteit willen organiseren. U helpt zo mee aan de invulling van het Zomerproject Krimpenerwaard en promoot tegelijkertijd uw organisatie en/of vereniging.

Aanmelden tot 1 april

Wilt u meewerken aan  Zomeractiviteiten 2019? Neem dan contact op met Inge Bonhof, Stichting WON (i.bonhof@stichtingwon.nl)  of Gerjo Goudriaan, SWOB/V (g.goudriaan@swobv.nl). Aanmelden kan tot uiterlijk 1