HOME  |  Nieuwsberichten  |  Vrijwilligersvacatures uitgelicht

Vrijwilligersvacatures uitgelicht (22-10-2018)

Dit item is verlopen op 12-12-2018.

De welzijnsstichtingen in de gemeente Krimpenerwaard hebben een website ontwikkeld waarop het aanbod vanuit alle elf de kernen van onze gemeente staat: de vrijwilligersvacaturebank. Het aanbod is groot en veelzijdig en de vacatures zijn gemakkelijk te vinden. Neemt u eens een kijkje op www.devrijwilligersbank.nl voor alle vrijwilligersklussen in de Krimpenerwaard. Hieronder een aantal vrijwilligersvacatures uitgelicht:

  • Manege Wetland zoekt medewerker groenonderhoud in Gouderak
  • Theater Concordia zoekt medewerker marketing in Haastrecht
  • Vluchtelingenwerk Krimpenerwaard zoekt maatschappelijk begeleider in Lekkerkerk

Uitgebreide informatie over deze en nog veel meer vacatures is te vinden op www.devrijwilligersbank.nl. U kunt ook contact opnemen met de stichting Welzijn Ouderkerk en Nederlek (WON), telefoonnummer: 0180-522045, e-mailadres info@stichtingwon.nl.

Vrijwilligers gezocht

Op maandag 1 oktober is de ontmoetingsgroep in Ouderkerk gestart. De ontmoetingsgroep biedt een stukje gezelligheid en ontmoeting voor eenzame en/of kwetsbare ouderen door middel van een praatje, een spelletje en gezamenlijk eten In de pas gestarte Ontmoetingsgroep is plaats voor enthousiaste vrijwilligers die mee willen draaien op de maandag of donderdag (een dagdeel of een dag per week/twee weken) en iets willen betekenen voor een ander. Wilt u meer informatie of een keertje meedraaien? Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek, tel.: 522045 of via info@stichtingwon.nl.