HOME  |  Nieuwsberichten  |  Verrasmoment voor mantelzorgers

Verrasmoment voor mantelzorgers (22-10-2018)

Dit item is verlopen op 28-12-2018.

Traditiegetrouw worden mantelzorgers tijdens de Dag van de Mantelzorg door de welzijnsstichtingen in het zonnetje gezet. Bent u mantelzorger en wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan vóór vrijdag 2 november aan.

De mantelzorgers uit de gemeente Krimpenerwaard worden op 6, 7 , 8 , 9  en 14 november van 14-16 uur verrast met een hapje, een drankje en een gezellig intermezzo. Op de locaties van welzijnsstichting SWOB/V vertellen de dames van het Zingende Paard anekdotische verhalen uit de Krimpenerwaard. Bij de SWOS draagt een fantastisch zangduo bij aan het welslagen van de middag. En op de locaties van Stichting WON verrast tafelgoochelaar Korvera mantelzorgers met zijn speciale acts.

  • Mantelzorgers Schoonhoven (SWOS): Woensdag 7 november: ‘De Brug’,  Pasteurweg 100
  • Mantelzorgers Bergambacht (SWOB/V): Dinsdag 6 november in het ‘Hof van Stein’ De Ruiterstraat 2 Haastrecht en op woensdag 14 november in de ‘Tulp’ Burg, Huijbrechtstraat 2  Bergambacht.
  • Mantelzorgers Krimpen aan den Lek en Lekkerkerk (stichting WON): Donderdag 8 november: Zorg-en natuurboerderij ‘De Hoeksesluis’, Opperduit 2, Lekkerkerk
  • Mantelzorgers Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak (stichting WON): Vrijdag 9 november: ‘Kaasboerderij Hoogerwaard’,  Lageweg 45 Ouderkerk aan den IJssel.

Aanmelden is noodzakelijk!

Aanmelden graag voor vrijdag 2 november bij SWOB/V via telefoonnummer 0182-350012 of e-mailadres: info@swobv.nl, Stichting WON via telefoonnummer 0180-522045 of e-mailadres: info@stichtingwon.nl en SWOS via telefoonnummer 0182-381227 en e-mailadres mantelzorg@swoschoonhoven.nl.

Verwenmoment voor werkende mantelzorgers

Bij iedere stichting wordt aan de werkende mantelzorger gedacht in de vorm van iets lekkers of een verwenontbijt aan huis. Er zijn er maximaal 20 te vergeven bij iedere stichting.  Aanmelden verplicht.

Hiphop voor jonge mantelzorgers

Speciaal voor jonge mantelzorgers van 8-18 jaar is er op 7 november een Hiphop-workshop! Van 14-16 uur in zalencentrum “ De Waard’ Meidoornstraat 7 in Bergambacht. Er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen broertjes en zusjes zijn welkom.  De inschrijving hiervoor sluit op 23 oktober, dus schrijf je snel in en Vol=Vol. Er moeten minimaal 15 inschrijvingen zijn om de workshop door te laten gaan!