HOME  |  Nieuwsberichten  |  Snel internet in het buitengebied

Snel internet in het buitengebied (22-10-2018)

Dit item is verlopen op 28-12-2018.

Enige tijd geleden berichtten wij u over activiteiten vanuit de markt om snel internet in het buitengebied mogelijk te maken. In een eerder stadium was sprake van twee partijen die snel internet wilden aanbieden. De tweede partij heeft zich echter teruggetrokken.
 

De firma Glasdraad is inmiddels gestart met haar campagne. Zij organiseert verschillende informatieavonden door de gehele Krimpenerwaard, waarin zij u, inwoners en ondernemers in het buitengebied, alles vertellen over de voordelen van glasvezel, de aanleg en de kosten van een aansluiting.

Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel toepassingen belangrijk. Steeds meer zaken verlopen via internet, zoals de belastingaangifte, web-winkelen en de opslag van foto’s. Veel ondernemers, thuiswerkers en gezinnen met schoolgaande kinderen kunnen al niet meer niet zonder snel internet. Maar ook wanneer u al wat ouder bent, biedt een glasvezelaansluiting veel voordelen. Het brengt nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld interactieve televisie en videobellen met uw (klein)kinderen. En in de toekomst zal een deel van de zorgtaken via internet kunnen verlopen, zodat u langer in uw woning kunt blijven wonen.

Woont u in het buitengebied en heeft u nog geen beschikking over snel internet? Bezoek dan een van de informatieavonden en laat u goed voorlichten over de mogelijkheden van glasvezel en schrijf u in bij een van de dienstenaanbieders. Welk pakket voor uw persoonlijke situatie het meest geschikt is, wordt terplekke beantwoord door het Glasdraad-team of op een later moment door een van de ambassadeurs.

Een glasvezelaansluiting is een investering in de toekomst waar u direct al de vruchten van plukt.

Kijkt u voor meer informatie op de website van de firma Glasdraad