HOME  |  Nieuwsberichten  |  Scherp aanbod groepsaankoop zonnepanelen

Scherp aanbod groepsaankoop zonnepanelen (10-04-2017)

Dit item is verlopen op 10-06-2017.

De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers in de gemeente Krimpenerwaard. In de gemeente Krimpenerwaard schreven 181 inwoners zich in. Deze deelnemers ontvangen uiterlijk 7 april een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling.

Succesvolle veiling: korting van 29% 

De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de veiling gemiddeld 29% lager dan de indicatieve marktprijs bij inschrijving. Dat komt neer op een gemiddelde korting van € 1.351,-. De scherpe prijs kan bij een groepsaankoop worden behaald door inkoopvoordeel van de leverancier, maar bovenal door logistiek voordeel. Doordat veel deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.

SolarNRG wint de veiling

SolarNRG is de winnende leverancier van deze groepsaankoop en doet een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan alle deelnemers. Alle leveranciers die meebieden in de veiling doorlopen vooraf een uitgebreid kwalificatieproces op basis van bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. De veiling wordt gewonnen door de leverancier die de scherpste prijs biedt in de veiling.

Meedoen kan nog

SolarNRG heeft aangegeven nog ruimte te hebben in het aanbod. Om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Krimpenerwaard de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving daarom voorlopig open, totdat de maximale capaciteit is bereikt. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een aanbod van SolarNRG met de scherpe prijs uit de veiling.

Vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Iedereen heeft tot en met uiterlijk 9 mei de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.