HOME  |  Nieuwsberichten  |  Reanimeren kunt u leren

Reanimeren kunt u leren (18-12-2018)

Dit item is verlopen op 31-01-2019.

Op 8 december vond de laatste AED-training van 2018 plaats. Tijdens deze training ontvingen 95 cursisten hun Reanimatiecertificaat! In totaal hebben dit jaar maar liefst 426 cursisten met succes deelgenomen aan de reanimatietrainingen!

Ook opgeleid worden als burgerhulpverlener?

Wilt u ook hulp kunnen bieden in geval van nood? Meld u zich dan aan voor de gratis reanimatietraining! Ook in 2019 kunt u gratis de AED-training volgen. De volgende cursussen worden gehouden op 26 januari en 16 februari. U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: hartveiligwonen@krimpenerwaard.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 0182. Na uw aanmelding krijgt u bericht van het EHBO Regiobestuur Krimpenerwaard. Via het EHBO Regiobestuur worden de lessen gegeven met behulp van de lokale EHBO-verenigingen en Stichting Reanimatie Stolwijk.

Aanmelden als burgerhulpverlener

Als u de reanimatietraining (al eerder) met succes heeft afgerond, kunt u zich aanmelden als vrijwilliger via de website www.ikbenstandby.nl. U kunt dan opgeroepen worden als in uw buurt iemand een hartstilstand krijgt.