HOME  |  Nieuwsberichten  |  Praat mee over “Klimaatneutraal is het nieuwe normaal”

Praat mee over “Klimaatneutraal is het nieuwe normaal” (06-03-2019)

13 maart: Publieksavond over Klimaatgesprekken

Woensdag 13 maart opent wethouder Bert Bening om 19.30 uur een discussieavond over klimaatverandering en klimaatkeuzes in de bibliotheek van Schoonhoven. 

Vind jij het ook lastig om je gedrag te veranderen? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je sceptisch of denk je dat het wel meevalt? Doe dan mee!

Klimaatgesprekken

Tijdens een informatieve en interactieve avond onder leiding van coaches Bart Budding en Mirella Sterrenburg, komen klimaatvragen aan de orde. De avond geeft inzicht in de manier waarop je dagelijks, bewust of onbewust, klimaatkeuzes maakt. In gesprekken met elkaar dagen we je positief uit.

De publieksavond biedt informatie en ruimte voor onderlinge ontmoeting en debat. We werken met leuke werkvormen en persoonlijke ervaringen van deelnemers. Aan het einde van de avond neem je informatie en tips mee naar huis, hoe jij je klimaatkeuzes maakt en het gesprek daarover voert.

Meedoen?

Wil jij deelnemen aan de avond “Klimaatneutraal is het nieuwe normaal”? Stuur dan een mail naar info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl o.v.v. Avond “Klimaatneutraal is het nieuwe normaal”. De deelnamekosten bedragen 5 euro, te betalen op de avond zelf. Op de website www.debibliotheekkrimpenerwaard.nl staat meer informatie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!