HOME  |  Nieuwsberichten  |  Ook in 2019 weer Kom binnen bij bedrijvenweek

Ook in 2019 weer Kom binnen bij bedrijvenweek (18-12-2018)

Dit item is verlopen op 31-01-2019.

Potentieel personeel binnenhalen of slimme stagiairs scoren? 

Heeft u een bedrijf en heeft u mensen nodig? Wilt u de lege plekken in uw organisatie opvullen? Kunt u wel een stagiair gebruiken? Doe dan mee aan Kom binnen bij bedrijven 2019. In deze week zetten bedrijven hun deuren open en kunnen gemotiveerde potentiële medewerkers op bedrijfsbezoek gaan. Doe ook mee en reserveer maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 in uw agenda. 

Meedoen is makkelijk

Kom binnen bij bedrijven is dé kans om in contact te komen met gemotiveerde medewerkers. Meedoen is heel makkelijk voor werkgevers en stagebedrijven. Meld u aan op www.kombinnenbijbedrijven.nl en verder gaat het bijna vanzelf. Uw bedrijfslogo komt op de website terecht. Dat betekent gratis publiciteit voor u én de doelgroep kan u vinden. Vanzelfsprekend krijgt u support en tips om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden zich bij u gaan aanmelden. Zodat u ze tussen maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 met open armen kunt ontvangen.

Kom binnen bij bedrijven wordt nu al voor de zesde keer georganiseerd in gemeenten in het Groene Hart. In 2018 ontvingen bijna 300 bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerde binnenkijkers. Ook de gemeente Krimpenerwaard doet weer mee. In 2018 deden 67 bedrijven en organisaties uit de Krimpenerwaard mee, maar liefst 50% méér dan het jaar ervoor! Ook hebben zich een kleine 300 bezoekers aangemeld. Tientallen binnenkijkers vonden een nieuwe baan of stage. Een succesvol initiatief dus.