HOME  |  Nieuwsberichten  |  Nieuws van de welzijnsstichtingen

Nieuws van de welzijnsstichtingen (12-02-2018)

Dit item is verlopen op 07-04-2018.

Hoe houd je een baan en mantelzorg vol? Hoe zorg je als werkgever voor je mantelzorgende medewerkers?

Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist (SWOBV) deelt graag haar kennis en ervaring op het gebied van mantelzorg en werk, zodat zowel werkgevers als werknemers kunnen profiteren van de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met mantelzorgspecialist Petra Wolffenbuttel via telefoonnummers 0182-350012 / 06-216 70 279 of e-mailadres p.wolffenbuttel@swobv.nl.

Digitale opvoeding

Op dinsdag 27 februari tussen 15.30 en 16.30 uur is Monique Albeda, (ortho-)pedagoog van Kwadraad, aanwezig in de bibliotheek van Lekkerkerk om – onder het genot van een kopje koffie -  met ouders in gesprek te gaan over de digitale opvoeding. Ze gaat in op vragen als: wat voor grenzen kunnen wij stellen aan het gebruik van social media, is mijn kind verslaafd aan de telefoon, hoe kan ik het computergebruik van mijn kind beperken, wat is 'normaal' telefoongebruik, etc.

Loopt u gerust binnen om ervaringen uit te wisselen, tips te ontvangen en eventuele vragen te stellen!

Workshop: het vergroten van je zelfvertrouwen!

De stichting WON organiseert in het kader van Krimpenerwaard Sociaal Vitaal een workshop Het vergroten van je zelfvertrouwen. De cursus wordt begeleid door trainer/coach Henk Soutendijk. Tijdens de workshop gaat men aan de slag met vragen als: hoe sta ik in het leven, wat is voor mij belangrijk en waar liggen mijn grenzen. Cursisten leren anders naar zichzelf te kijken, weten wie ze zelf en om te gaan met lastige situaties. 
Workshopdata: vrijdagmorgen 9, 16, 23 maart en 6 april van 9.15 tot 12.00 uur.
Locatie: Lekkerkerk. Kosten: € 15,00.

U kunt zich aanmelden bij de stichting WON, telefoonnummer: 0180-522045, e-mailadres info@stichtingwon.nl.