HOME  |  Nieuwsberichten  |  Krimpenerwaardcadeaubonnen als waardering voor mantelzorgers

Krimpenerwaardcadeaubonnen als waardering voor mantelzorgers (05-03-2019)

De gemeente Krimpenerwaard waardeert uw inzet als mantelzorger enorm! Als teken van waardering ontvangen mantelzorgers in 2019 Krimpenerwaardcadeaubonnen ter waarde van € 100,-. Mantelzorgers kunnen de waardering bij het mantelzorgsteunpunt van de welzijnsstichtingen aanvragen via het formulier Waardering Mantelzorg 2019. Kijk hiervoor op onze website www.krimpenerwaard.nl en zoek op Mantelzorg. U kunt ook contact opnemen met de welzijnsstichting bij u in de buurt.

Wekelijks 8 uur zorgen voor uw naaste

U bent mantelzorger wanneer u langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, familielid, kind of vriend(in). Degene die u verzorgt, is inwoner van de gemeente Krimpenerwaard. U zorgt in ieder geval voor een periode van drie maanden en voor ten minste gemiddeld acht uur per week voor de zorgvrager in het jaar 2019. Het geven van gebruikelijke zorg valt niet onder mantelzorg. Mantelzorg gaat over meer zorg dan men normaal gesproken van elkaar kan verwachten.

Als ondernemer aansluiten bij Cadeaubon Krimpenerwaard?

Wilt u als ondernemer ook aansluiten bij de Cadeaubon Krimpenerwaard? Neem dan contact op met de Stichting Promotie Krimpenerwaard via Info@uitindewaard.nl of tel. (0180) 681530.

Kijk op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl als u wilt weten waar u de Krimpenerwaardbonnen kunt besteden.

Mantelzorgpas niet meer geldig per 1 juli

In de afgelopen jaren gaf gemeente mantelzorgpassen uit. We hebben besloten de mantelzorgers op een andere manier te waarderen en te stoppen met de mantelzorgpas. Heeft u nog een mantelzorgpas? Maak het tegoed dan op voor 1 juli 2019. Na deze datum is de pas niet meer te gebruiken.