HOME  |  Nieuwsberichten  |  Kom binnen bij bedrijvendagen

Kom binnen bij bedrijvendagen (12-03-2018)

Dit item is verlopen op 15-04-2018.

Van maandag 9 t/m zaterdag 14 april zijn de Kom binnen bij bedrijvendagen. Verschillende bedrijven en organisaties in het Groene Hart zetten hun deuren wagenwijd open deze week. Dat doen ze voor potentiële nieuwe werknemers én iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij bedrijven waar ze altijd al nieuwsgierig naar waren.

Laat u zien, kom binnen bij bedrijven en schrijf u gratis in op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met 5 april.

Unieke manier van kennismaken

Hebben bedrijven vacatures? Dan plaatsen zij deze op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Hierbij gaat het om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk.

Uniek aan deze open dagen is dat potentiële nieuwe werknemers op een laagdrempelige en makkelijke manier kunnen kennismaken met werkgevers. Werkgevers zien ‘wat voor vlees men in de kuip heeft’. De werknemer van de toekomst krijgt een kijkje in de keuken en kan zich oriënteren en presenteren. De kennismakingen bieden kansen op vervolg.

Wethouder Jan Vente: “Ik wil alle werkzoekenden aanraden tijdens deze open dagen op bezoek te gaan bij een deelnemend bedrijf. Het is een mooie manier om werkgevers in contact te brengen met werknemers. Werkzoekenden kunnen langs gaan bij een bedrijf naar keuze en op deze manier nieuwe indrukken opdoen. Ik ben ervan overtuigd dat deze open bedrijvendagen weer tot mooie matches zullen leiden!”

Social media

Volg ‘Kom binnen bij bedrijven’ op Facebook (facebook.com/kombinnenbijbedrijven) en Twitter (@kombinnen2018).

Gemeenten die deelnemen

Bedrijven en organisaties in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas doen mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen.