HOME  |  Nieuwsberichten  |  Inschrijving bezoekers Kom Binnen Bij Bedrijven geopend

Inschrijving bezoekers Kom Binnen Bij Bedrijven geopend (12-02-2019)

Kom Binnen Bij Bedrijven - 11 tot en met 16 maart 2019

Werkzoekenden en mensen op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek en werkervaringsplaats kunnen zich nu inschrijven voor een bedrijfsbezoek. Ook wie vrijwilligerswerk zoekt of eens binnen wil kijken bij bedrijven in de regio, kunnen zich inschrijven. Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart zetten allerlei bedrijven en organisaties in het Groene Hart hun deuren namelijk wagenwijd open.

Schrijft u zich nu in op www.kombinnenbijbedrijven.nl

Iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij een bedrijf waar hij altijd al nieuwsgierig naar was, schrijft zich in op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Bedrijven die meedoen, hebben een of meerdere momenten in de week van 11 tot en met 16 maart gereserveerd waarop zij open huis houden en bezoekers kunnen ontvangen. Ook als er geen vacatures zijn, maken bedrijven graag kennis met geïnteresseerde bezoekers.

Unieke kans om kennis te maken met werkgevers

Uniek aan Kom Binnen Bij Bedrijven is dat bezoekers (van scholieren tot toekomstige werknemers en stagiairs) makkelijk en laagdrempelig kennismaken met werkgevers en organisaties. Bezoekers kunnen zich oriënteren en bedrijven maken vrijblijvend kennis met geïnteresseerden. Een belangrijke eerste kennismaking met kansen op een vervolggesprek over (vrijwilligers)werk, stageplaats of praktijkopdracht.

Kom Binnen Bij Bedrijven is zeer succesvol

Door het succes van eerdere jaren sluiten steeds meer gemeenten aan. Door Kom Binnen Bij Bedrijven in 2018 vonden 32 mensen een betaalde baan en 37 mensen een stageplaats, leerwerkplek en vrijwilligerswerk. Er deden 294 bedrijven en organisaties in acht gemeenten mee en er waren 1.324 bedrijfsbezoeken.