HOME  |  Nieuwsberichten  |  Het beste Sportidee van de Krimpenerwaard

Het beste Sportidee van de Krimpenerwaard (03-12-2018)

Dit item is verlopen op 30-01-2019.

Uit onderzoek blijkt dat 37% van de inwoners van de Krimpenerwaard boven de 19 jaar onvoldoende beweegt. Om ook deze groep aan het bewegen te krijgen is door Team Sportservice Krimpenerwaard een wedstrijd uitgeschreven: Het Beste Sportidee van Krimpenerwaard.

 

De genomineerden

De afgelopen weken konden sportverenigingen ideeën aanleveren voor het Beste Sportidee van de gemeente Krimpenerwaard. Uit alle ideeën zijn de vier beste uitgekozen.

Nominatie 1: VV Spirit. Deze voetbalvereniging heeft een idee ingediend om zoveel mogelijk meiden tussen 5 en 18 jaar aan het voetballen krijgen.
Nominatie 2: Jbv Nederlek. De jeu de boulesvereniging heeft een idee ingediend om basisscholieren kennis te laten maken met Jeu de Boules.
Nominatie 3: Shuttlek. Hun idee richt zich op badminton op scholen.
Nominatie 4: BC Blue Sky. Met hun idee willen ze zich inzetten voor rolstoelbadminton.

Vervolg van de wedstrijd

Tijdens een draaidag van RTV Krimpenerwaard krijgen de verenigingen uitgebreid de mogelijkheid om te vertellen over het ingediende idee en te motiveren waarom dit het Beste Sportidee van de Krimpenerwaard is. Hierna zal bekend worden welke vereniging het Beste Sportidee van de Krimpenerwaard heeft!