HOME  |  Nieuwsberichten  |  Gemeente via Whatsapp bereikbaar

Gemeente via Whatsapp bereikbaar (12-02-2018)

Dit item is verlopen op 01-02-2019.

De gemeente Krimpenerwaard is gestart met een proef waarbij inwoners via WhatsApp vragen kunnen stellen aan de gemeente. We willen hierbij nagaan of het gebruik van de populaire digitale berichtendienst WhatsApp effectief is.

Hoe werkt het?

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Krimpenerwaard is 06 83 89 36 00. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp-berichten. Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. We behandelen WhatsApp-berichten tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken en verstuurt geen privacy-gevoelige informatie via WhatsApp.

Meldingen

Wilt u een melding over de openbare ruimte doorgeven (bijvoorbeeld over afval, straatverlichting of groen)? Dan raden we u aan om de speciale MijnGemeente-app of het meldingsformulier op de website te gebruiken. Deze melding komt dan direct terecht bij de goede afdeling. En u wordt op de hoogte gehouden van de status van uw melding.