HOME  |  Nieuwsberichten  |  Gemeente via WhatsApp bereikbaar

Gemeente via WhatsApp bereikbaar (13-11-2017)

Dit item is verlopen op 01-02-2019.

Sinds 13 november 2017 kunnen inwoners van de gemeente Krimpenerwaard hun vragen ook via WhatsApp stellen aan de gemeente. De berichtendienst is vanaf nu een standaard communicatiemiddel voor de gemeente. WhatsApp is een laagdrempelig kanaal waar bewoners makkelijk gebruik van kunnen maken.

Hoe werkt het?

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Krimpenerwaard is 06 83 89 36 00. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp-berichten. Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. We behandelen WhatsApp-berichten tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken en verstuurt geen privacy-gevoelige informatie via WhatsApp.

Privacy

De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken en houdt er rekening mee dat het géén geschikt kanaal is voor het versturen van privacygevoelige informatie zoals persoonsgegevens of een Burgerservicenummer. Als voor het beantwoorden van een vraag dit soort informatie nodig is, wordt er gevraagd om telefonisch contact op te nemen met het Klant Contact Centrum.

Meldingen via MijnGemeente-App

U kunt het WhatsApp nummer gebruiken voor algemene vragen, voor het doen van meldingen verwijzen wij u naar het meldingsformulier of de speciale MijnGemeente-app.