HOME  |  Nieuwsberichten  |  Gemeente nieuwe partner van Meld Misdaad Anoniem

Gemeente nieuwe partner van Meld Misdaad Anoniem (25-02-2019)

Op 20 februari werd het partnerschap van de gemeente Krimpenerwaard met Meld Misdaad Anoniem getekend. Burgemeester Roel Cazemier en Marc Janssen, vertegenwoordiger van Meld Misdaad Anoniem, tekenden deze overeenkomst in aanwezigheid van Gert-Jan van den Burg, teamchef van de politie Krimpenerwaard.

De politie maakt al langer gebruik van het systeem waar mensen onder meer terecht kunnen met anonieme tips over criminaliteit. Nu de gemeente ook partner is, kunnen we via het meldpunt signalen krijgen over zaken als drugsoverlast, uitkeringsfraude of inbraken. Burgemeester Cazemier: “Met behulp van Meld Misdaad Anoniem kunnen we als gemeente onze informatiepositie op het gebied van veiligheid versterken.”

Wat kunt u als inwoner doen?

Om onze samenleving veilig te houden is het belangrijk dat de gemeente over de juiste informatie beschikt. Dat lukt alleen samen met onze inwoners. Ziet u iets ongewoons of verdachts? Spreek de wijkagenten aan. Heeft u informatie over crimineel gedrag en fraude en durft u geen aangifte te doen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: tel.: 0800-7000. De anonimiteit van de melder staat altijd centraal.