HOME  |  Nieuwsberichten  |  Drukbezochte informatiemarkt over energiebesparing in Lekkerkerk

Drukbezochte informatiemarkt over energiebesparing in Lekkerkerk (02-01-2019)

Dit item is verlopen op 14-02-2019.

Samen aan de slag met het verduurzamen van de woningen

Ruim 100 bewoners van Lekkerkerk kwamen op maandag 17 december naar de informatiemarkt energiebesparing en comfortabel wonen in het gemeentehuis. Het Duurzaam Bouwloket heeft in samenwerking met gemeente Krimpenerwaard de verduurzamingsmogelijkheden in Lekkerkerk in kaart gebracht. Bij de bezoeken aan vier van de meest voorkomende woningtypen in Lekkerkerk hebben ze verduurzamingsadviezen opgesteld.

De adviezen zijn ook interessant voor bewoners met een soortgelijke woning en zijn daarom op 17 december gedeeld met de aanwezigen. Uit de adviezen blijkt dat het isoleren van de woning een goede eerste verduurzamingsstap is, daarom kunnen bewoners zich opgeven voor een collectieve inkoopactie voor isolatie.
Resultaten woningopnames

Was u niet aanwezig op de informatiemarkt, maar bent u wel benieuwd naar de resultaten van de woningopnames? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak-lekkerkerk en download een maatwerkadvies van een voorbeeldwoning dat overeenkomt met uw woningtype of bel naar 072-7433956. In het advies staat in stappen aangeven welke maatregelen u kunt treffen om uw woning energiezuinig en duurzaam te maken, inclusief de kosten en terugverdientijden.

Groepsaankoop isolatiemaatregelen
Wilt u direct aan de slag met het isoleren van uw woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een groepsaankoop die speciaal is georganiseerd voor inwoners van Lekkerkerk. Ga voor meer informatie naar: www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak-lekkerkerk

Gratis en onafhankelijk advies
Heeft u andere vragen met betrekking tot het verduurzamen van uw woning? Neem een kijkje op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie over mogelijkheden, of stel direct een vraag via de Duurzaam Bouwloket helpdesk, door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).