HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 9 oktober 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 9 oktober 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Elektrisch rijden in Krimpenerwaard

De gemeente Krimpenerwaard stimuleert het gebruik van elektrische auto’s. Elektrisch rijden is beter voor uw omgeving. Er komen geen uitlaatgassen vrij tijdens het rijden met een elektrische motor.

Lees meer

Wethouder opent Ontmoetingsgroep Ouderkerk

Op maandag 1 oktober is de ontmoetingsgroep in Ouderkerk officieel geopend door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek.  De ontmoetingsgroep is tot stand gekomen in samenwerking met diverse vrijwilligers en zorgverleners die tezamen met de toekomstige gasten aanwezig waren bij deze feestelijke opening.

Lees meer

Oktober wandelmaand

Het is lekker, gezond en heerlijk genieten: wandelen in de herfst! Daarom heeft route.nl oktober uitgeroepen tot dé wandelmaand. Ga jij lekker met ons mee op pad? Ontdek deze maand ook de mooie wandelroutes in de Krimpenerwaard. De tip van deze week:

Lees meer

Koninklijke Erepenning voor IJsclub Vooruitgang

IJsclub Vooruitgang ontving zaterdag uit handen van burgemeester Roel Cazemier de Koninklijke Erepenning. De Ammerse ijsclub viert dit jaar haar 125-jarig bestaan. Dit bijzondere ereteken is toegekend door Zijne Majesteit Koning Willem Alexander. Uit het toekennen van deze erepenning blijkt het respect en de waardering van de Koning voor de verdiensten van IJsclub Voortuitgang uit Ammerstol.

Lees meer

Koninklijke Onderscheiding voor Bas Looren de Jong

Burgemeester Roel Cazemier reikte zaterdag 6 oktober tijdens de feestelijke receptie ter ere van het 125-jarig bestaan van IJsclub Vooruitgang, een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer B. (Bas) Looren de Jong (67) uit Ammerstol. 

Lees meer

Nieuws van de welzijnsstichtingen 

HipHop Workshop voor jonge Mantelzorgers uit de Krimpenerwaard, woensdag 7 november 14.00-16.00 in De Waard te Bergambacht. Zorg jij voor je zieke vader, moeder, broertje of zusje…of iemand anders? Dan ben je van harte welkom! De workshop wordt door een beroepsdanser gegeven. Trek makkelijke kleren aan! Je broer(tjes) en zus(jes) mogen ook meedoen! Voor een snack & drankje wordt gezorgd.

Lees meer

Uitreiking Keurmerk Veilig Ondernemen

Op feestelijke wijze is op woensdagavond 3 oktober, in aanwezigheid van wethouder Vente, een certificaat van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan ondernemers uit Lekkerkerk. De ondernemers zijn samen met de politie, brandweer en gemeente een samenwerking aangegaan voor een schoon, heel en veilig centrum.

Lees meer

Wegwerkzaamheden Oosteinde en Zuidbroekse Opweg

In de periode medio oktober tot en met medio november vinden asfalteringswerkzaamheden plaats op het Oosteinde en de Zuidbroekse Opweg in Berkenwoude. Het verkeer wordt omgeleid met borden. Voor meer informatie: www.hhsk.nl

Lees meer