HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 7 mei 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 7 mei 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Fairtrade week 

Tot 13 mei is het Fairtrade Week. De gemeente Krimpenerwaard is sinds dit voorjaar Fairtrade Gemeente en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.

Zaterdag 5 mei werd in acht kernen van de gemeente geflyerd en werden gratis Tiny Tony- chocolaatjes uitgedeeld. Wilt u meer info over Fairtrade en over de Fairtrade gemeentecampagne kijk dan op  www.fairtradegemeenten.nl

Lees meer

Nieuws van de welzijnsstichting

SWOBV zoekt nieuwe deelnemers voor de bestaande vertelkringbijeenkomsten, samen koffiedrinken met verdiepende onderwerpen. Eerste volgende bijeenkomst is maandagmiddag van 14 mei as. van 14.30 tot 16.00 met als thema: “Lentekriebels, waar krijg je energie van?” Locatie: De Tulp, Burg. Huijbrechtstraat 2 te Bergambacht. Aanmelden via info@swobv.nl  of 0182-350012.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden mei

In verband met de feestdagen is het Klantcontact centrum gesloten op de volgende dag:

  • maandag 21 mei 2018 (tweede pinksterdag)

Lees meer

Start bouw 14 nieuwbouwwoningen Bovenkerk, Stolwijk

In opdracht van woningbouwvereniging Groen Wonen Vlist start bouwbedrijf Roosdom Tijhuis binnenkort met de bouw van 14 eengezinswoningen in de wijk Bovenkerk te Stolwijk. In de week van 14 mei wordt de tijdelijke bouwplaats ingericht, vanaf 4 juni wordt er gestart met de heiwerkzaamheden. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot eind december 2018.

Lees meer

Vierde cursus ‘Gastheer van de Krimpenerwaard’

​Duurzaamheid en samenwerken

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de 4de cursusdag voor natuur-, (agro-)recreatie- en toeristische ondernemers. De cursus vindt plaats op maandag 28 mei en het thema is deze keer ‘Duurzaamheid en Samenwerken in de Krimpenerwaard’.

Lees meer

Akkoord op inhoud bij coalitievorming in gemeente Krimpenerwaard

Formateur Pascal van der Hek laat weten dat de onderhandelende partijen Gemeente Belang Krimpenerwaard, VVD, ChristenUnie en D66 een akkoord bereikt hebben over de vorming van een coalitie in de gemeente Krimpenerwaard.

Lees meer