HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 5 maart 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 5 maart 2018

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Krimpenerwaard realiseert landelijke doelstelling afvalscheiding

De afgelopen jaren heeft gemeente Krimpenerwaard hard gewerkt aan het verminderen van de hoeveelheid restafval en het realiseren van méér afvalscheiding. En met succes: in 2017 werd maar liefst 76% van al het huishoudelijk afval gescheiden ingezameld. Daarmee is de landelijke doelstelling voor 2020 vorig jaar reeds gerealiseerd. Een prachtig resultaat, dat mede is behaald dankzij de inzet en betrokkenheid van de inwoners in de gemeente.

Lees meer

Cadeautje: gratis compost op de weekmarkt

De gemeente Krimpenerwaard wil haar inwoners bedanken voor het apart houden van het Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT-afval) en deelt daarom gratis compost uit op de weekmarkten.

Lees meer

Aanmelden database voor ondernemers

Bent u ondernemer in of nabij de gemeente Krimpenerwaard en wilt u uw producten, diensten of werken onder de aandacht brengen van de gemeente Krimpenerwaard? Wilt u de gemeente Krimpenerwaard als klant? Schrijf u dan in voor de online database ondernemers! Zo weten onze inkopers wat onze ondernemers te bieden hebben en kunnen we u actiever benaderen voor het leveren van producten, diensten of werken!

Lees meer

Inspiratieavond duurzaam wonen en leven

Duurzaam leven, hoe werkt dat in de dagelijkse praktijk? Ervaringsdeskundige en winnares van de Duurzaamheidsprijs gemeente Krimpenerwaard, Ineke van Vliet weet er alles van. Zij organiseert op vrijdag 16 maart een Inspiratieavond voor iedereen die duurzame stappen wil zetten.

Lees meer