HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 4 juni 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 4 juni 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Het jaar 2017 in één oogopslag

De gemeente Krimpenerwaard presenteert u met trots ‘Het Jaar 2017 in één oogopslag’. Deze jaarrekening geeft u, in navolging op de Begroting 2017, inzicht in de inkomsten en uitgaven van afgelopen jaar. Op 10 juli behandelt de gemeenteraad het jaarverslag in haar vergadering. 

Lees meer

Uitnodiging: Afscheid wethouder Pieter Neven

Lees meer

Raadsleden Krimpenerwaard zoeken Zomerstage

De gemeenteraad van de Krimpenerwaard vindt het ontzettend belangrijk om in contact te staan met de samenleving.

De raadsleden gaan regelmatig op werkbezoek bij de vele mooie bedrijven, instellingen en organisaties die onze gemeente rijk is. Daarnaast gaan onze raads- en commissieleden, net als vorig jaar, in de maanden juli en augustus op Zomerstage.

Lees meer

Veteranendag Krimpenerwaard

Afgelopen zaterdag organiseerde de gemeente Krimpenerwaard weer haar jaarlijkse Veteranendag. Alle inwoners van onze gemeente die als militair zijn uitgezonden om ons land te dienen, waren hiervoor uitgenodigd. Burgemeester Roel Cazemier ontving de veteranen voor een gezellig samenzijn en een buffet in een tent naast het Bastion in Schoonhoven.

Lees meer

Geslaagde Gastheer van de Krimpenerwaard-dag

Maandag 28 mei vond voor de vierde keer een bijeenkomst plaats voor Gastheren van de Krimpenerwaard. Ondernemers en organisaties, werkzaam op het gebied van natuur, recreatie & toerisme leerden deze dag over wat duurzaamheid betekent en wat welke impact het kan hebben op je onderneming. Bio-ecologisch architect Jaap van der Laan ( Zuidbroek 138, Bergambacht) vertelde over zijn duurzaam gebouwde woning: de eerste in de Krimpenerwaard.  

Lees meer

​Werkzaamheden rotonde De Wetering N210 Bergambacht

Begin juni 2018 wordt gestart met de herstelwerkzaamheden van het palenmatras. Uiterlijk 31 december 2018 moeten deze herstelwerkzaamheden zijn afgerond, waarna de werkzaamheden voor de rotonde starten. Op 1 juli 2019 zal de rotonde De Wetering worden opgeleverd.

Lees meer

Afvalbrengstation Lopik op maandag 11 juni gesloten

Op maandag 11 juni a.s. is het afvalbrengstation aan de M.A. Reinaldaweg 21 in Lopik vanaf 11.00 uur gesloten in verband met een afdelingsbijeenkomst. Het afvalbrengstation is dinsdag 12 juni vanaf 08.30 uur weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden.

Lees meer