HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 4 april 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 4 april 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Uitnodiging: denk mee over de toekomst van de Krimpenerwaard op 19 april

De gemeente Krimpenerwaard start met het maken van een omgevingsvisie. Een omgevingsvisie geeft aan wat we wel en niet willen in onze gemeente. Het regelt de kwaliteit van uw woon-, werk- en leefomgeving. We willen deze visie samen opstellen met inwoners, ondernemers en organisaties.

Lees meer

Ziet u verstopte armoede binnen uw werkomgeving?  

Geef kinderen de kans die ze verdienen! 

Heeft u contact met kinderen die niet bij een sportclub kunnen, omdat hun ouders het geld niet hebben? Of kinderen die om financiële redenen niet aan muziek, toneel, dans, zang of beeldende kunst kunnen doen? U kunt ze helpen via het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds van de gemeente Krimpenerwaard.
 

Lees meer

9 tot en met 14 april: Open dagen ‘Kom Binnen Bij Bedrijven’

Op zoek naar een (andere) baan of stage?

In de week van 9 tot en met 14 april vinden de ‘Kom binnen bij bedrijven’ dagen plaats. Diverse bedrijven en organisaties uit onze gemeente zetten hun deuren open voor inwoners die op zoek zijn naar een (andere) baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. De volgende bedrijven hebben zich inmiddels al aangemeld en er komen nog dagelijks bedrijven bij:

Lees meer

Toeristisch seizoen geopend

Ruim 70 ondernemers en vertegenwoordigers van de recreatieve sector ontmoetten elkaar woensdag 28 maart in het Zilvermuseum Schoonhoven ter gelegenheid van de opening van het toeristisch seizoen Krimpenerwaard 2018.

Lees meer

Installatie nieuwe gemeenteraad Krimpenerwaard

Op donderdag 29 maart zijn de nieuw gekozen raadsleden van de gemeente Krimpenerwaard officieel geïnstalleerd. De voorzitter van de raad, burgemeester Roel Cazemier, nam de eed of belofte af bij de nieuwe raadsleden.

Lees meer

Coalitie-onderhandelingen gemeente Krimpenerwaard van start

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is Gemeente Belang Krimpenerwaard met 7 raadszetels opnieuw de grootste partij. Voorafgaand was reeds besproken dat de grootste partij het initiatief zou nemen tot het vormen van een coalitie.

Lees meer

Klantcontact centrum in Stolwijk minder goed bereikbaar

In het centrum van Stolwijk wordt op dit moment gewerkt aan het opnieuw inrichten van de openbare ruimte. Tijdens de werkzaamheden is het Dorpsplein voor doorgaand verkeer afgesloten en is er een omleidingsroute ingesteld.

Parkeren op het Dorpsplein is door de wegafsluiting niet mogelijk. Woningen en winkels blijven te allen tijde te voet bereikbaar.

Lees meer