HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 30 april

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 30 april

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Gewijzigde openingstijden mei

In verband met de feestdagen is het Klantcontact centrum gesloten op de volgende dagen:

Lees meer

Zwembad ’t Wilgerak viert haar 50-jarig bestaan

Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek opende zaterdag 28 april het officieel het zwemseizoen van zwembad ’t  Wilgerak in Schoonhoven. Het was een bijzondere opening vanwege het 50-jarig bestaan van het fraaie openluchtbad aan de Lekdijk.

Lees meer

Vrijwilligersvacatures uitgelicht

De welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard hebben een website ontwikkeld waarop het aanbod vanuit alle elf de kernen van onze gemeente staat: de vrijwilligersvacaturebank. Het aanbod is groot en veelzijdig en de vacatures zijn gemakkelijk te vinden. Neemt u eens een kijkje op www.devrijwilligersbank.nl voor alle vrijwilligersklussen in de Krimpenerwaard. Hieronder een aantal vrijwilligersvacatures uitgelicht:

Lees meer

Groenkalender Krimpenerwaard

Lees meer

Papierinzameling in Schoonhoven op 4 mei

In Schoonhoven zamelt Cyclus samen met voetbalvereniging Schoonhoven op de avond van Dodenherdenking papier in. Uiteraard legt de inzamelploeg het werk die avond om 20.00 uur tijdens de nationale herdenking stil. Meer weten over afvalinzameling en afvalscheiding? Kijk op www.cyclusnv.nl.

Lees meer

Lintjesregen 2018

Burgemeester Roel Cazemier benoemde donderdag 26 april twaalf inwoners van de gemeente Krimpenerwaard tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Eén inwoner werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer

Wil jij ook bijdragen aan de veiligheid in jouw wijk of straat?

Doe mee met de WhatsApp groep in uw buurt. Dat kan heel eenvoudig door www.wabp.nl te bezoeken en op de kaart van wabp de groep in uw buurt aan te klikken. Na het versturen van je contactgegevens zal de beheerder van die groep u uitnodigen.

Lees meer