HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 29 oktober 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 29 oktober 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Uitvoeringsovereenkomst bedrijveninvesteringszone

De gemeente en de Stichting BIZ Centrum Schoonhoven tekenden op 23 oktober de uitvoeringsovereenkomst BIZ: een eerste stap naar een bedrijveninvesteringszone (BIZ) in het centrum van Schoonhoven. Met deze BIZ wordt het economisch functioneren van het centrum en de onderlinge samenwerking van de ondernemers in het centrum versterkt.

Lees meer

Ontmoetingsdag SWOB/V

SWOB/V organiseert op 1 november een volledig verzorgde en gezellige dag voor inwoners van Ammerstol, Bergambacht en Berkenwoude. De ontmoetingsdag start om 10.00 uur. Kosten: € 15,00 p.p. inclusief uitgebreide lunch, drankjes en hapjes gedurende de dag. Locatie: De schakel Schoolstraat  24, Bergambacht. Graag vooraf aanmelden: Ammerstol: tel. 352731, Bergambacht: tel. 353460, Berkenwoude: tel. 362832.

Lees meer

Tour de Boer laat landbouwinitiatieven zien en ervaren

We hoeven u niet te vertellen hoe mooi de Krimpenerwaard is. Er worden veel goede initiatieven ontwikkeld om dat zo te houden. Proeftuin Krimpenerwaard maakt er werk van dat er ruimte blijft in de Krimpenerwaard om te (blijven) boeren. Op 19 oktober jl. organiseerden zij een Tour de Boer om op 3 locaties te laten zie hoe melkveehouders in het gebied daar invulling aan geven.  

Lees meer

Je klimaatimpact verminderen: niet omdat het moet, maar omdat het kan

22 november van start: workshopreeks Klimaatgesprekken

Gouderak/Schoonhoven – 22 november start er in de Krimpenerwaard de 6-delige workshopreeks KlimaatGesprekken. β€œDe workshops geven inzicht in de keuzes die je dagelijks bewust of onbewust maakt. En het effect daarvan op jouw en mijn wereld. In gesprek leer je van elkaar en wordt je positief uitgedaagd je klimaatimpact te verminderen. Niet omdat het moet, maar omdat je zelf er voor kiest. Wat bij jouw past.”

Lees meer