HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 25 september 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 25 september 2018

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

In gesprek over onze ambities en financiën? Kom naar de begrotingsmarkt op 4 oktober

Wij zijn trots op onze gemeente, de diversiteit en onze betrokken inwoners. Echter de tijd staat niet stil. We zien veel ontwikkelingen op ons afkomen. Het is belangrijk hier als gemeente mee aan de slag te gaan.

Lees meer

Welzijnsstichtingen: Koffieochtend

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseert Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist (SWOB/V) een koffieochtend in De Tulp te Bergambacht. De eerstvolgende koffieochtend is op zaterdag 29 september a.s. Er is gelegenheid om mee te doen aan een leuke quiz, waar kleine prijsjes te winnen zijn.
De ochtend is van 9.30 uur tot 11.30 uur, een kopje koffie of thee kost € 0,50. U hoeft zich niet op te geven. Kom gerust eens langs!

Lees meer

Koninklijke Onderscheiding Leo de Groot

Op vrijdag 21 september reikte burgemeester Roel Cazemier een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer L.P. (Leo) de Groot uit Stolwijk. De heer De Groot werd benoemd tot Lid in de orde van oranje Nassau. Hij nam na 30 jaar afscheid van de vrijwillige Brandweer, post Stolwijk.

Lees meer

Vrijwilligersvacatures uitgelicht

De welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard hebben een website ontwikkeld waarop het aanbod vanuit alle elf de kernen van onze gemeente staat: de vrijwilligersvacaturebank. Het aanbod is groot en veelzijdig en de vacatures zijn gemakkelijk te vinden. Neemt u eens een kijkje op www.devrijwilligersbank.nl voor alle vrijwilligersklussen in de Krimpenerwaard. Hieronder een aantal vrijwilligersvacatures uitgelicht:

Lees meer

Voornemen toepassing bestuursdwang

In de straat Veerweg te Bergambacht op de parkeerplaats is in strijd met artikel 5.6 lid 1a van de Algemene Plaatselijke Verordening Krimpenerwaard 2018 een vouwwagen zonder kenteken en van het merk alpen kreuzer op de weg geplaatst.

Lees meer

Commissie bezwaarschriften

De Commissie bezwaarschriften Krimpenerwaard zal op 4 oktober a.s. in Schoonhoven, Haven 41,  in het openbaar behan­delen:

Lees meer

Komst twee Skaeve Huse in Krimpenerwaard najaar 2018

De termijn van zes weken is verstreken waarin mensen hun bezwaarschrift konden indienen tegen de vergunningaanvraag om twee Skaeve Huse aan de Veerweg in Bergambacht te plaatsen.

Lees meer