HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 25 juni 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 25 juni 2018

Beste lezer, 

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Nieuw trekpontje verbindt wandelroute Lekdijk met natuurgebied de Kwakels

Wethouder Jan Vente ( Recreatie & Toerisme) ontsloot vrijdagmiddag op feestelijke wijze, het ontbrekende deel van de wandelroute tussen recreatieterrein De Kwakels en natuurgebied Nespolder door het trekpontje over de Hooge Boezem in gebruik te nemen.

Lees meer

Duurzaam investeren in uw woning

Denkt u er over om uw huis te verduurzamen? Misschien is de Energiebespaarlening wat voor u!

Lees meer

Midzomernachtzwemmen in ’t Wilgerak

Vanwege het 50-jarig jubileum van zwembad ’t Wilgerak konden vaste bezoekers afgelopen woensdag deelnemen aan Midzomernachtzwemmen.

Lees meer

Vrijwilligers en medewerkers Westerweren geslaagd voor cursus Beweegstimulering

Woensdagmiddag 20 juni volgden vrijwilligers en medewerkers van woonlocatie Westerweren in Bergambacht de cursus ‘Beweegstimulering’. De cursus werd gegeven door Beweegcoach van de gemeente Krimpenerwaard, Ineke van Vliet.

Lees meer

Wereldvluchtelingendag Krimpenerwaard groot succes

20 juni was het Wereldvluchtelingendag. Dit is een speciale herdenkingsdag die sinds 2001 jaarlijks wordt gevierd in meer dan 100 landen om begrip voor vluchtelingen aan te kaarten en hun bijdragen aan de vrede te vieren. Dit jaar vond de viering voor het eerst plaats in de Krimpenerwaard op het terrein van welzijnsstichting SWOS. Georganiseerd door Vluchtelingenwerk, Krimpenerwaard Intercultureel en SWOS.

Lees meer

Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel gesloten op 2 juli

Op maandag 2 juli is het Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel gesloten. De inwoners van de kernen Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek kunnen op dinsdag 3 juli om 8.00 uur weer bij het Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel terecht om grof huishoudelijk vuil weg te brengen.

Lees meer